George_o/c

http://kingpincooling.com/ - Setting the standard for Extreme PC Cooling !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=kingpin LN2 pots]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]Αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει κάποιος παθιασμένος overclocker που δεν γνωρίζει τα κάνιστρα του Mr.Vince Lucido γνωστός στην κοινότητα των οverclockers με το ψευδώνυμο k|ngp|n. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν, ας πούμε λίγα λόγια για τον συγκεκριμένο overclocker και το τί ακριβώς κατασκευάζει.

Καταρχάς θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και κατασκευή extreme pc cooling hardware. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποτελεί μία πραγματικά καινοτόμα δύναμη όχι μόνο στον κόσμο του extreme overclocking αλλά και στο benchmarking. Δεν νομίζω να υφίσταται παρόμοιος κατασκευαστής pots παγκοσμίως, μιας και ο τρόπος με τον οποίο o Vince και το team του αντιμετωπίζουν τους όρους απόδοση, ποιότητα, λειτουργικότητα και βολικότητα είναι ανεπανάληπτος ! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα κάνιστρά του έχουν πλέον αναγνωριστεί παγκόσμια ως τα καλύτερα, μακράν.

Για να δούμε τι έχει ειπωθεί για τα κάνιστρα του k|ngp|n από μερικούς από τους καλύτερους overclockers παγκοσμίως:

"Best investment in a PC Component for me, the F1 and Tek 9s are" --- Peter Tan aka"Shamino", Σιγκαπούρη

"The performance of the F1 Extreme Edition is in a class of its own" --- Jason Lock aka "mICKEYmOUSE", Saint Cloud, Φλόριντα

"The Tek graphic card pots offer the optimal control of any graphic card ..." --- Marcus Hultin aka "Kinc", Στοκχόλμη Σουηδία

"Benching K|NGP|N pots are like driving Ferraris" --- Massimiliano Calandrini aka "giorgioprimo", Ιταλία

"They are a MUST HAVE ..." --- Γιώργος Θεολόγου aka "hipro5", Αθήνα Ελλάδα

Αριστερά βλέπετε το πασίγνωστο Dragon F1 EE (κάνιστρο για επεξεργαστή) και στα δεξιά το Tek-9 5.0 Slim (κάνιστρο για κάρτα γραφικών)

setwidth300dragonf1with.jpgsetwidth3001ktek9.jpg

Μία πιο κοντινή ματιά στο τι είπαν ο δικός μας Γιώργος Θεολόγου aka "hipro5" και ο Peter Tan aka "Shamino" για τα κάνιστρα του k|ngp|n:

Τα πρώτα μου κάνιστρα για VGA ήταν τα Tek-9s V. Κατασκευασμένα εξ'ολοκλήρου από χαλκό. Παρόλο που χρειάζονταν αρκετό LN2 προκειμένου να παγώσουν καλά, όταν έφτανα την επιθυμητή θερμοκρασία, παρέμεναν απολύτως σταθερά σε εκείνη την θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του bench με μόνο λίγες σταγόνες υγρού αζώτου.

Έπειτα χρησιμοποίησα και τα VGA LN2 pots V 3.0. Βασικά, δεν ήταν δικά μου αλλά του gprhellas, όμως τα χρησιμοποιούσα εγώ τον περισσότερο χρόνο ... :P Ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Η επιθυμητή θερμοκρασία μπορούσε να επιτευχθεί ακόμα πιο γρήγορα σε αυτά, επειδή είχαν κατασκευαστεί και από χαλκό (50%) και από αλουμίνιο (50%).

Θερμοκρασίες; ... ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ... Και εννοώ -104*C (για παράδειγμα) +/- 2*C βαθμούς ΤΟ ΠΟΛΥ κατά την διάρκεια του becnh. Ήταν τόσο εύκολο να κάνω το cool down και το warm up !

Χρησιμοποιώ ακόμα ΟΛΑ τα VGA pots που πήρα, και για τις μονές και για τις διπλές κάρτες γραφικών μου ... They are a MUST HAVE ...

Παλιότερα πίστευα ότι ένα κάνιστρο είναι απλά ένα συνηθισμένο κάνιστρο. Τελικά κατάλαβα ότι χρειάζεται απίστευτη προσπάθεια προκειμένου να κατασκευαστεί ένα καλό κάνιστρο. Αναγνώρισα τα λάθη του σκεπτικού μου. Και αυτό χάρην στα κάνιστρα του Vince. Χρησιμοποιώντας τα κατάλαβα ότι η παραγωγικότητά μου αυξανόταν σε κάθε bench session, αφού χρειαζόμουν τρεις φορές λιγότερο χρόνο, λιγότερη προσπάθεια και λιγότερο υγρό άζωτο και το αποτέλεσμα ... ακόμα καλύτερα scores ! "Best investment in a PC Component for me, the F1 and Tek 9s are"

Το Dragon F1 EE κοστίζει $275, ενώ το Tek-9 5.0 Slim $185.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του k|ngp|n, http://kingpincooling.com/

Link to comment
Share on other sites

Και πάλι gorillopot FTW!!!! Ξαπλώνεις την κάρτα, κοτσάρεις το ΡΟΤ στα όρθια και αρχίζεις και στάζεις το άζωτο....

Ακούγεται λίγο πρόστυχο, ε;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now