George_o/c

Futuremark Benchmarks June 2009 Updates - Διαθέσιμα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Futuremark Benchmarks June 2009 Updates]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649e0c5dc771df.jpg[/NEWS_IMG]Η Futuremark αποφάσισε να κυκλοφορήσει updates για σχεδόν όλα τα benchmarks της, συμπεριλμβανομένων των 3DMark03, 3DMark05, 3DMark06, 3DMark Vantage, PCMark05 και PCMark Vantage. Μέσω των patches αυτών αναβαθμίζεται ο ανιχνευτής των πληροφοριών του συστήματος. Έτσι όχι μόνο θεωρούνται "approved" οι τελευταίοι drivers από AMD/ATi & NVIDIA αλλά και λύνονται πάρα πολλά προβλήματα που καιρό τώρα υπήρχαν. Προς το παρόν υπάρχουν διαθέσιμα μόνο τα updates σαν stand-alone patches, μάθαμε όμως ότι σύντομα θα δημιουργηθούν και full installer packages με τα updates ενσωματωμένα.

Τονίζουμε βέβαια ότι με τα updates αυτά το score που θα λαμβάνει ο χρήστης στα προαναφερθέντα benchmarks δεν θα αλλοιωθεί, ούτε προς τα "πάνω", ούτε προς τα "κάτω".

Download Link - Futuremark Benchmarks June 2009 Updates

futuremark.png

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο benchmark από τα παραπάνω που τα updates δεν ήταν αναγκαία, είναι το PCMark Vantage. 5 φορές το έχω τρέξει συνολικά. Κανονικά θα ήταν 1 μόνο, αλλά ήθελα να δω αν έχουν impact τα timings και sub-timings tweaking και LoD :D Άλλη δουλειά δεν έχω να βλέπω άγρια ζώα την ώρα που bench-άρω. Υπάρχει και το National Geographic για αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω ένα παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό, μπαμ-μπαμ. Mέχρι πρότεινως, οποιαδήποτε results ανέβαιναν στο orb της futuremark με 4 x 4890 δεν γινόταν approved, λόγω προβλημάτων με τους drivers.

Θα μου πεις πού δημιουργείται το πρόβλημα, αφού το hwbot θέλει cpu-z, gpu-z και benchmark για να είναι valid score. Όταν όμως το score είναι στο TOP 20 παγκοσμίως, θέλει οπωσδήποτε και FM ORB link. Άρα ουσιαστικά τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τα παγκόσμια :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now