Pastelidis.n.s.

[Computex 2009] Inno3D's Single-PCB GTX 295 Platinum to be factory overclocked

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Inno3D single-pcb GTX 295 Platinum factory overclocked]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f07ac38721d.jpg[/NEWS_IMG]Στην αρχή ξεκίνησε ως μία έντονη και μεγάλη φημολογία, κάτι το οποίο ξεπεράστηκε εύκολα με την διαρροή ορισμένων φωτογραφίων, από διάφορες εταιρίες, πράγμα που δεν μπορούσαμε να αμφισβητίσουμε. O λόγος για την νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA με την ονομασία GeForce GTX 295, με Single PCB. Η πρώτη υλοποίηση έρχεται να μας καθηλώσει, από την γνωστή σε όλους μας Inno3D η οποία παρουσίασε στην διεθνή έκθεση της Taiwan την νέα GeForce GTX 295 Platinum Edition.

Η νέα κάρτα από ότι φαίνεται είναι η πρώτη factory overclocked στην κατηγορία της, η οποία θα είναι διαθέσιμη προς αγορά. Πιο αναλυτικά, ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας κάρτα γραφικών παρατηρούμε ότι είναι εφοδιασμένη με τον GT200 πυρήνα λιθογραφικής μεθόδου 55nm, όντας χρονισμένος στα 600 MHz (575 MHz stock). Επιπλέον η νέα κάρτα γραφικών της Inno3D διαθέτει 480 Processing Cores, 2x448-bit memory interface, μνήμη χωρητικότητας 1792MB τύπου GDDR3 η οποία είναι χρονισμένη στα 2160 MHz (1998 MHz stock), Quad SLI υποστήριξη και δύο DVI εξόδους.

Επιπρόσθετα, προκειμένου oι θερμοκρασίες της νέας GeForce GTX 295 Platinum Edition να διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα, η Inno3D εφοδίασε το νέο της δημιούργημα με ένα μεγάλο dual-slot cooler, το οποίο δίνει και μία ξεχωριστή εμφάνιση στην εξωτερική εμφάνιση της. Τέλος να σας αναφέρουμε ότι η νέα κάρτα γραφικών αναμένεται να κάνει το νεμπούτο της σε μερικές εβδομάδες με την τιμή να είναι σε υψηλα επίπεδα .

<center>

Inno3D_GeForce_GTX_295_Platinum_05.jpg</center>

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now