Pastelidis.n.s.

Η EVGA ανακοίνωσε την νέα GeForce GTX 285 Mac Edition για Mac Pro Workstations!

Recommended Posts

[news_img=EVGA GeForce GTX 285 Mac Edition]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839976e0.jpg[/news_img][wrapright]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f5289328c80.jpg[/wrapright]Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει μείνει κανείς παραπονεμένος από την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των επεξεργαστών, των μητρικών και συγκεκριμένα των γραφικών οι οποίες κάθε φορά κλέβουν την παράσταση με τις δυνατότητες που μας προσφέρουν. Επιπλέον, ελάχιστες δυσκολίες έχουν συναντήσει οι χρήστες οι οποίοι είναι κάτοχοι λογισμικού της Microsoft, μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τους χρήστες που είναι κάτοχοι λογισμικού Mac οι οποίοι συναντούν ορισμένα προβλήματα συβατότητας.

Για του λόγου το αληθές σύμφωνα με τα τελευταία νέα η γνωστή σε όλους μας EVGA ανακοίνωσε την νέα GeForce GTX 285 η οποία προορίζεται σε Mac Pro workstations. Βασισμένη στο reference design της NVIDIA, η νέα GeForce GTX 285 Mac Edition μοίαζει αρκετά με το stock μοντέλο της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών, έχοντας 240 Processing Cores, 512-bit memory interface και ένα dual-slot cooler για την διατήρηση των θερμοκρασιών σε χαμηλά επίπεδα.

Επιπλέον να σας αναφέρουμε ότι η νέα κάρτα γραφικών της EVGA είναι χρονισμένη στις συχνότητες των 648/1476/2484 MHz για πυρήνα/shader/μνήμη αντίστοιχα. Συνοδεύεται από εγγύηση δύο χρόνων και η νέα κάρτα θα κοστίζει 449.99$ όντας 10$ πιο ακριβή από την 2GB-equipped GTX 285 FTW η οποία είναι και factory overclocked.

<center>EVGA_GeForce_GTX_285_Mac_Ed_01.jpg

</center>

Edited by ergotelis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now