GoriLLakoS

MSI Master Overclocking Arena 2009 : Greek Finals

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI Master Overclocking Arena 2009 : Greek Finals]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54a1133690d195.jpg[/NEWS_IMG]Καθώς ο πρώτος γύρος του Master Overclocking Arena 2009 τελέιωσε εχθές το βράδυ, με τους Tsan & Pastelidis.n.s. να είναι στην πρώτη θέση με 200 πόντους, τoυς Stelaras & Aristidis να ακολουθούν στην δέυτερη θέση με 180 πόντους και τον hipro5 να ολοκληρώνει την τριάδα με 150 πόντους ήρθε η ώρα να περάσουμε στις λεπτομέριες του Ελληνικού Τελικού !

Ο Τελικός θα λάβει μέρος στα Hwbox Labs στις 13 Ιουνίου και ώρα 10.00 πμ ! Κάθε διαγωνιζόμενος (ή ζευγάρι) θα λάβει μια μητρική MSI Eclipse SLI X58 και μια κάρτα γραφικών MSI N260GTX Lightning τα οποία μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε απο σημερα το βράδυ μετά τις 10 απο την Θουκιδίδου 26 στον Άλιμο όπου έιναι το Web Plus και στο υπόγειο του στεγάζει τα Hwbox Labs . Οι μνήμες θα είναι οι Corsair Dominator GT 6GB DDR3-2000 Ram Kit (3 x 2GB, PC2 16000, 8-8-8-24, TR3X6G2000C8GTF)και οι επεξεργαστές οι Intel® Core™ i7-975 Extreme Edition τα οποία και θα είναι sponsored απο το Πλαίσιο. Τροφοδοτικά και δίσκους θα πρέπει να φέρει ο καθένας τους δικούς του, όπως επίσης και τα "σύνεργα" της ψύξης ! Για το αγαπημένο σας ψυκτικό υγρό μην ανησυχείτε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε 110LT δροσιστικού υγρού αζώτου την ημέρα του διαγωνισμού !

Λειτουργικά είναι όλα ευπρόσδεκτα, tweaks τα πάντα όλα, μόντες όλα μέσα!

Προσοχή : Εκτός απο μία ακόμα MSI Eclipse SLI που θα είναι διαθέσιμη μόνο σε περίπτωση που κάποιου διαγωνιζόμενου η μητρική πεθάνει κατά την διάρκεια της μάχης, τίποτα άλλα δεν θα μπορεί να αλλαχτεί ή να αντικατασταθεί σε περίπτωση που χαλάσει το hardware κατα τα qualification rounds !

Το Σάββατο το πρωί, αφού όλοι φτάσουμε στα Hwbox Labs και παραγγείλουμε τους καφέδες μας σαν κλασσικοί Έλληνες (ευτυχώς δεν έχει απαγορευτεί ακόμα το κάπνισμα) θα βάλουμε εμπρός για την τελική ευθεία !

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν 90 λεπτά στην διάθεσή τους για να δοκιμάσουν τους επεξεργαστές. Για να το κάνουμε ακόμα πιο δίκαιο και πιο ανταγωνιστικό, θα δούμε πώς πάνε οι επεξεργαστές και θα ορίσουμε ένα CAP εκείνη την στιγμή !

Στην συνέχεια, θα υπάρχουν άλλα 90 λεπτά διαθέσιμα για το καλύτερο SPi 32M, μικρή πάυση για ανεφοδιασμό καφέδων και φαγητού και κατόπιν συνενόησης, ξαναρχίζουμε με 120 λεπτά γεμάτα με 3Dmark Vantage !

Η βαθμολογία θα γίνει με παρόμοιο τρόπο που έγινε και στον πρώτο γύρο. Ο πρώτος στο SPi 32M πάιρνει 100 πόντους, ο δέυτερος 80 πόντους και ο τρίτος 60 ! Στο 3D Mark Vantage o πρώτος πάιρνει 100 πόντους, ο δέυτερος 75 πόντους και ο τρίτος 50 !

Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει προφανώς το ταξίδι για τον Ευρωπαϊκό τελικό του MSI European OC event στην Γερμανία καθώς και την MSI N260GTX Lightning παρέα με την MSI Eclipse SLI την οποία και θα χρησιμοποιήσει εκέι, ο δέυτερος νικητής κερδίζει την MSI N260GTX Lightning και την MSI Eclipse SLI - δώρα συνολικής αξίας 600? - και ο τρίτος μπορεί να κρατήσει την MSI Eclipse SLI - δώρο αξίας 300? !

Καλη επιτυχία και καλή τύχη σε όλους, ευπρόσδεκτοι στον διαγωνισμό έιναι όλοι !

54a11336912789.jpg

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Eγώ ψηνόμουν να ανέβω, αλλά μου έλεγαν οι γονείς μου ότι βρίσκομαι στη μέση εξεταστικής και δεν είναι καλό να βγαίνω από το πνεύμα κ.τ.λ :hehe: Δεν πειράζει θα σας έρθω πάλι αργότερα. GL & HF :T:

@geobot: 110L για τις ώρες που θα είναι εκεί φτάνουν και περισσεύουν ;)

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Όποιος θέλει μπορεί να έρθει πάιδες :) είναι open για όλους !

Και αποτελέσματα θα σηκώσουμε και φωτογραφίες και κανένα video άμα βρούμε μηχανή.

Θα έχουμε και security βεβαίως βεβάιως για παν ενδεχόμενο ! :D

Μόνο μην παρκάρετε απο έξω γιατί οι γείτονες φωνάζουν και εννοείτε πώς άμα μέινει LN2 θα πάιξουμε και μετά να κάνουμε(κανουνε) κανένα παγκόσμιο ρεκόρ!

Link to comment
Share on other sites

Έγινε αλλαγή στους πόντους βαθμολόγησης μόνο και μόνο για να μην υπάρχει ισοβαθμία και ξεμέινουμε απο LN2. Όποιος έχει αντίρηση να το πέι να δούμε πώς θα το κάνουμε.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα.

Link to comment
Share on other sites

Έγινε αλλαγή στους πόντους βαθμολόγησης μόνο και μόνο για να μην υπάρχει ισοβαθμία και ξεμέινουμε απο LN2. Όποιος έχει αντίρηση να το πέι να δούμε πώς θα το κάνουμε.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα.

061807lolgayorly.jpg

Link to comment
Share on other sites

..... εννοείτε πώς άμα μέινει LN2 θα πάιξουμε και μετά να κάνουμε(κανουνε) κανένα παγκόσμιο ρεκόρ!

Ωχ βλέπω το bot αύριο μέχρι το βράδυ να καταρρέει από τα σκορ της H.O.T!!;P..;P..

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!!

Link to comment
Share on other sites

ΕΕΕΕΕΕΕ!.......Εγώ είμαι με τον παραπονιάρη gprhellas είπαμε!..... :D

Εγώ προτείνω να παίξουμε μαζί στην αίθουσα των καπνιζόντων , και ο GPR μαζι με τον Στελάρα γιτί είναι άκαπνοι.....:hehe::hehe::big_boss:

Υ.Γ. Και μην μου πείς γιατί έγραψα με bolt , για να υπάρχει ομοιομορφία :D

Link to comment
Share on other sites

Ανέστη τι ώρα θα πας? Ψήνομε τρελά να περάσω να χαζέψω!

Θα πας από τις 7.00 πμ να σκουπίσεις και να μοιράσεις το γάλα στην γειτονιά ή θα πας λίγο αργότερα? Στο λίγο αργότερα, περνάω να σε πάρω και πάμε μαζί!

Link to comment
Share on other sites

δν νομιζω να φτασει το αζωτο ..

P.S Θα ερθω και εγω τελικα ισα ισα να δω κανα κολπακι να μαθω και 2 3 πραγματα ακομη μιας κ ειμαι newbie

Link to comment
Share on other sites

@2cpu next time m8 :T: (το μοτέρ είναι πιο ωράια :D:D:D )

@acer1660 μια χαρά θα φτάοσυν 130LT

@elefsinaras έλα εσύ για security...θα περάσεις? :D

@Dolly με την M3 έλα, να την αφήσεις , να σου δώσω μια VGA, να μου δώσεις τα κλειδιά της να φύγω :hehe:

@O Winters θα φέρει χορέυτριες είπε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now