George_o/c

Εξωτερικό DVD Drive από την Logitec - Netbooks show me some love

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Logitec netbook external dvd drive]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]Λαμβάνοντας υπόψην όλους τους χρήστες φορητών υπολογιστών που δεν έχουν optical drives, η Logitec (όχι η Logitech) αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο εξωτερικό DVD drive. Ερχόμενο σε μαύρο, ασημί ή κόκκινο χρώμα και κατασκευασμένο από την Teac, το LDV-P8U2L Series DVD drive έχει διαστάσεις 132.8 x 146 x 15mm, ζυγίζει περίπου 250 γραμμάρια και έχει USB 2.0 Interface. Παρόλο που δεν μπορούμε να βασιστούμε και τόσο στην εχεμύθεια της εταιρείας για τις δυνατότητες του πάνω στον τομέα του "disc burning", θα μπορεί απροβλημάτιστα να διαβάζει τα CDs και τα DVDs σε ταχύτητες 24x και 8x αντίστοιχα.

Η Logitec ακολουθεί μια αρκετά "πικάντικη" τιμολογιακή πολιτική -μέχρι στιγμής μόνο στην Ιαπωνία- μιας και το P8U2L κοστίζει $55 χωρίς τους φόρους.

<img src="http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/Logitec/Logitec_LDV-P8U2L_drive_01.jpg" alt="Logitec netbook external DVD drive" />

<img src="http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/Logitec/Logitec_LDV-P8U2L_drive_02.jpg" alt="Logitec netbook external DVD drive" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Mαρκετίστικο κόλπο....Θυμάμαι που έβλεπε ένα ποντίκι GBT ο JC και λέει άμα το δεις από μακριά είναι ολόιδιο με ένα Logitech....:hehe:

Πάντως καλή φάση το DVD Drive για όσους έχουν laptop και το δουλεύουν σαν έναν desktop....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now