George_o/c

Green House, νέες σειρές SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Green House SSD]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528936c64f.jpg[/NEWS_IMG]Μερικές μέρες πριν κάναμε μία σύντομη αναφορά στους Green House 128GB Pocket SSDs. Τώρα η Green House επιστρέφει αποκαλύπτωντας δύο νέες σειρές SSDs, τον εσωτερικό MLC (Multi-Level Cache) GH-SSDxxGS-2MA (όπου "xx" εννοείται 32, 64, 128 ή 256 ανάλογα με την χωριτικότητα του δίσκου σε GB) και τον φορητό GH-SSDExxGU-M. Οι νέοι εσωτερικοί δίσκοι της Green House είναι 2.5", έχουν SATA II Interface και 64MB cache με αποτέλεσμα να προσφέρουν ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης που κυμαίνονται στα 220MB/s και 140MB/s αντίστοιχα.

Πάμε τώρα να ρίξουμε και μια σύντομη ματιά στα χαρακτηριστικά του φορητού SSD της εταιρείας (GH-SSDExxGU-M) ο οποίος σε αντίθεση με τον GH-SSDxxGS-2MA θα διατίθεται σε χωριτικότητες 32, 64 και 128GB, αφήνοντας τα 256GB μόνο στο internal μοντέλο. Oι διαστάσεις του είναι εκπληκτικά μικρές (μόλις 117 x 72 x 10mm - Mήκος x Πλάτος x Ύψος), όπως εξάλλου και το βάρος του, 63 γραμμάρια.

<img src="http://img37.imageshack.us/img37/2797/49as.jpg" alt="Green House SSD" />

Αυτό που αδιαμφισβήτητα θα δυσαρεστήσει την πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού είναι η μη εξελιγμένη συνδεσιμότητά του, αφού ναι μεν χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο USB 2.0, αφήνει όμως το eSATA, το οποίο γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά γρηγορότερο. Οι ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής περιορίζονται στα 20/18 MB/s, κάτι που όπως καταλαβαίνετε οφείλεται στο USB 2.0 Interface. Ίσως ο μοναδικός λόγος για να επενδύσει κάποιος τα χρήματά του στο συγκεκριμένο προϊόν, είναι η ανθεκτικότητά του σε σχέση με τους φορητούς HDDs με μηχανικά μέρη. Στοιχεία σχετικά με την τιμή και την διαθεσιμότητά του δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής στην επιφάνεια.

<img src="http://img209.imageshack.us/img209/7366/49b.jpg" alt="Green House SSD" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 1991 στο Τόκυο. Eίναι μία από τις ηγετικές εταιρείες στην Ιαπωνική αγορά η οποία από ότι φαίνεται αποφάσισε να αναπτυχθεί και στο εξωτερικό. Προσφέρει τα παρακάτω προϊόντα:

Memory Modules, Networking Products, Flash Memory Cards, Cable, Flash Memory, Mobile, Card Readers, Earthquake-proof Goods, PC Camera, Nas, MP3 Players, KVM, Home DVD Products, TV conferencing system, USB2.0 HUB

Λίγο απ'όλα δηλαδή :D Μια χαρά μου ακούγεται :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now