George_o/c

[PRESS RELEASE] Patriot -AMD Black Edition Ready- GSeries DDR3 2x2GB kits

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patriot AMD Black Edition Ready GSeries DDR3]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f5cc5e1746b.jpg[/NEWS_IMG]Όλοι νομίζω έχουν ακουστά την Patriot Memory που εδρεύει στο Fremont της California. Η εταιρεία χρόνια τώρα έχει παράδοση στο να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας μνήμες, ενώ πρόσφατα εισήλθε και στον τομέα των NAND Flash & Computer Technologies. Με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι ανακοίνωσε τα Dragon DDR3 Memory kits (co-branded Gamer Series) για την πλατφόρμα AM3 της AMD. Τα ram kits θα γίνουν διαθέσιμα σε διάταξη 2x2GB και στόχο έχουν την εξασφάλιση εκπληκτικών επιδόσεων, είτε πρόκειται για overclockers είτε για enthusiasts. Σε συνδυασμό με τους Black Edition AM3 Phenom επεξεργαστές, η εμπειρία που θα σας αφήσουν αναμένεται να είναι ανεπανάληπτη !

"Eίμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι μιας και λανσάρουμε το νέο μας AMD Black Edition Ready GSeries kit, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί με το AMD OverDrive™ software", είπε ο Mai Kosla, αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων της Patriot Memory. "Λαμβάνοντας την πιστοποίηση Black Edition Ready νομίζω ότι γίνονται καταννοητά τα υψηλά standards που θέσαμε για να κατασκευαστούν τα kit και την απαράμιλλη ποιότητά τους", συνέχισε.

Η Patriot προσφέρει lifetime εγγύηση σε όλα τα DDR3 GSeries Black Edition kits:

-> PGS34G1333LLKA - 4GB | 1333 MHz | 7-7-7-20 | 1.7V

-> PGS34G1333ELKA - 4GB | 1333 MHz | 9-9-9-24 | 1.5V

-> PGS34G1600LLKA - 4GB | 1600 MHz | 7-7-7-20 | 1.9V

-> PGS34G1600ELKA - 4GB | 1600 MHz | 9-9-9-24 | 1.8V

<img src="http://img188.imageshack.us/img188/473/patriotamdblackedgserie.jpg" alt="Patriot AMD Black Edition Ready GSeries DDR3" />

.

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Εδώ: "Eίμαστε κάτι παραπάνω ενθουσιασμένοι... κάτι λείπει!

Πέραν αυτού, καλή φάση, αλλά δεν είναι ανούσια διαφήμιση για μια πλατφόρμα? ΔΛΔ, δε θα δουλεύει σωστά σε intel? Ή απλά θα ξεκλειδώνει και άλλα MHz η AM3?

Link to comment
Share on other sites

Κόλπα του marketing είναι...αλλά γιατί το συγκεκριμένο προϊόν να απευθύνεται μονάχα σε i7/AM3?

Στην περίπτωση που αναφέρεις λόγω του triple channel. Άλλος λόγος?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο θελω να σε πω .Οτι ειναι κολπο του marketing.To λανσαρουν για τους

enthousiast"s πχ " εχω full I7/ AM3 πλατφορμα μεχρι και οι μνημες μου ειναι ".

Αλλος λογος? Κανενας.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ο enthusiasts/gamer θα προτιμήσει ποιότητα παρά το σηματάκι ή την πιστοποιήση για τη τάδε πλατφόρμα. Γιατί αν είναι να το πάρει και απλά να το κραυγάζει και αυτό να μην αποδίδει (που δεν το ξέρω, απλά υποθέσεις κάνω) απλά δεν είναι σε αυτήν την κατηγορία χρηστών. Τέσπα, κατάλαβα που το πάνε και ευχαριστώ.

Από τιμούλα τι λένε?

Link to comment
Share on other sites

Δε βλέπω κανέναν να σχολιάζει τις επιδόσεις και ανησυχώ. Βλέπω "ήμαστε ενθουσιασμένοι", "gaming", "amd Black Edition AM3 Phenom certified" overclockers & enthusiasts", "η εμπειρία που θα σας αφήσουν αναμένεται να είναι ανεπανάληπτη" και λέω, "ποπο, τι κάνανε πάλι"? Και μετά βλέπω τα χαρακτηριστικά και λέω μας δουλεύουν. Αυτό το marketing έχει ξεφύγει.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή εμείς τί να κάνουμε; Να πάψουμε να σας μεταφέρουμε τα νέα τους; :hehe: Ή να "προσγειώσουμε" απότομα το Press Release τους, αλλάζοντας εντελώς αυτό που η εταιρεία ήθελε να περάσει;

Έτσι είναι παιδιά, μην τα λέμε σε κάθε νέο. Να θυμίσω τις super wow DDR2 gaming μνήμες της A-Data με CAS6, ή τις άλλες DDR2 super wow ownage FTW μνήμες να πούμε με CAS7;

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Όχι βρε, καλά κάνετε. Ειδικά για σένα τι να πω. Αν έχω διαβάσει ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Και φυσικά απλά τις μεταφέρετε. Απλά να τα πει και κάποιος.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, να το πω ότι το ΗWBOX το έχω σαν πρώτη πηγή για να ενημερώνομαι. Οπότε keep up. :T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now