George_o/c

MSI Master Overclocking Arena 2009 - Ευρωπαϊκοί Τελικοί

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI MOA 2009]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839a8077.jpg[/NEWS_IMG]Στο διάστημα 15 Μαίου - 15 Ιουνίου είχαμε την μοναδική ευκαιρία να γίνουμε μάρτυρες απίστευτα εντυπωσιακών μαχών έπειτα από τις οποίες, ανακηρύχτηκαν οι νικητήριοι overclockers του Ευρωπαϊκού Master Overclocking Arena 2009. Σε παραπάνω από 15 χώρες της Ευρώπης (Τσεχία, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Αγγλία και Ουκρανία), διεξήχθησαν τα προκριματικά rounds προκειμένου να αναδειχθούν οι καλύτεροι που θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους στην Ευρώπη. Οι τελικοί θα γίνουν στις 17 και 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, Γερμανία.

Μετά την ομολογουμένως τεράστια επιτυχία του περυσινού Master Overclocking Arena (MOA), η MSI περιμένει πως και πως το φετινό sequel. Σύμφωνα με τον Sasha Faber, Διευθυντή του τμήματος Marketing @ MSI Germany, το MOA 2009 θα ξεπεράσει όχι μόνο τις προσδοκίες όλων, αλλά και τα υψηλά standards που ετέθησαν πέρυσι στο Άμστερνταμ. Οι overclockers που θα διαγωνιστούν θα έχουν στην διάθεσή τους το ίδιο hardware. Πιο συγκεκριμένα το hardware που θα χρησιμοποιηθεί είναι το εξής:

MSI Eclipse SLi

MSI N260GTX Lightning

Intel® Core™ i7 950

OCZ DDR3 Triple Channel Kits

Seagate HDD

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a4bcf569542a.png" alt="MSI MOA 2009" />

Το top 5 των τελικών της Ευρώπης θα πάρει το μαγικό εισητήριο για Beijing. Εκεί θα διεξαχθούν τον Αύγουστο οι παγκόσμιοι τελικοί, με τις 20 καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο να μάχονται για την πρωτιά. Για περισσότερες πληροφορίες, http://www.oc-arena.com/eu.

Το hwbox εύχεται ολόψυχα τα καλύτερα στους εκπροσώπους μας, τον hipro5 και τον gprhellas, όπως επίσης και τον JC_Denton - o reporter μας :T:

4614a4be5588553d.jpg

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

ΘΕΟΣ ο JC. Βάζω στοίχημα ότι αυτός θα κλέψει την παράσταση......μέχρι να βγάλει ο hipro τα maximizers:hehe:

Ρε σεις ξεχάσατε τον ΤΟΝΥ, δεν είχε δηλώσει επιθυμία να έρθει;:D:P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now