George_o/c

Mushkin UltimateFX - Νέα σειρά NVIDIA VGAs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mushkin UltimateFX]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d0abbb52363.jpg[/NEWS_IMG]Γνωρίζετε την Mushkin έτσι; Κατασκευάστρια εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα των μνημών, ενός από τα βασικά τμήματα του υπολογιστή μας. Τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισε να κάνει δειλά τα πρώτα της βήματα στην αγορά των τροφοδοτικών (χωρίς βέβαια τόσο μεγάλη επιτυχία), ενώ μόλις πέρισυ ξεκίνησε μια έντιμη προσπάθεια και στον τομέα των καρτών γραφικών. Τώρα κάνει ένα θριαμβευτικό comeback, με μία ολόκληρη σειρά προϊόντων βασισμένη στην διάσημη συνταγή που ακούει στο όνομα NVIDIA GeForce GT 200 series. Τα προϊόντα αυτά θα φέρουν το σήμα UltimateFX της Mushkin και θα ξεκινάνε από απλές GeForce GTX260 896MB μέχρι και pre-overclocked GeForce GTX 285 2048MB.

Παρόλο που oρισμένες UltimateFX κάρτες γραφικών της Μushkin θα είναι χρονισμένες στις εργοστασιακές συχνότητες (όλες οι υπόλοιπες θα είναι pre-overclocked), ο σχεδιασμός όλης της σειράς σίγουρα δεν θα είναι ο reference, αλλά non-reference που όμως ίσως έχουμε ξανασυναντήσει. Θα μου πείτε τί εννοώ ακριβώς ... Για παράδειγμα ένα απ'τα προϊόντα τους παρουσιάζει ομοιότητες με έναν σχεδιασμό που ακολούθησε στο παρελθόν η Sparkle, o οποίος είναι σχεδόν ίδιος με τον reference της NVIDIA, εκτός του ότι έχει πράσινο PCB. Όλες οι κάρτες γραφικών θα παραλαμβάνονται από τον αγοραστή σε ένα κλασικό ξύλινο jewel case, όμοιο με το "WoodBox" (packaging) που χρησιμοποιούσε παλιότερα η Mushkin.

Παρακάτω έχετε την δυνατότητα να δείτε πώς θα διαμορφωθεί η σειρά UltimateFX Mushkin VGAs:

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX260

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX260 (1792MB)

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX260 OC

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX260 OC2

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX275

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX275 OC

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX275 OC2

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX285

-> Mushkin ultimateFX GeForce GTX285 (2048MB)

Από ότι μάθαμε στις παραπάνω σύντομα θα προστεθεί και μία pre-overclocked GTX 295, οπου και θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της σειράς. Επίσης να σημειώσουμε ότι με την UltimateFX series, η Mushkin αποσκοπεί φυσικά στο να συνεργαστεί με την NVIDIA, παρόλο που κάτι ακούστηκε και για Mushkin AMD/ATi-based κάρτες γραφικών.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a4d1d151fe3f.png" alt="Mushkin UltimateFX" /> <img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a4d1d1517a04.png" alt="Mushkin UltimateFX" /> <img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a4d1d150d951.png" alt="Mushkin UltimateFX" />

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μου άρεσε σαν εταιρεία η Mushkin, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει πάει και τόσο καλά. Μακάρι να βελτιωθεί στο μέλλον, γιατί έχει δυνατότητες.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως μία προσπάθεια 8800Gt υλοποίησης στο παρελθόν δεν βγήκε ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Δεν είχε reference cooler, με δυστυχώς αρνητικά αποτελέσματα.

Βέβαια είχε πιασάρικα κόλπα, όπως μπλουζάκι Mushkin δώρο στην συσκευασία, τους drivers σε usb flash αντί για Cd, αλλά τα πολλά fail κομμάτια χαλάσαν άσχημα την συνταγή.

Αν αυτές παίξουν σε χαμηλότερες τιμές από τις αντίστοιχες υλοποιήσεις της EVGA (με τα γνωστά πλεονεκτήματά τους) και reference cooler, ίσως αξίζουν αγοράς.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now