Pastelidis.n.s.

H ΟCZ ανακοίνωσε τους νέους Turbo Vertex Edition SSDs !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ Turbo Vertex edition SSDs]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d0abbb590bf.jpg[/NEWS_IMG]Μία απο τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής τροφοδοτικών, μνημών και SSD ανά τον κόσμο, η OCZ, μετά από τους γνωστούς SSD που έχει κυκλοφορήσει ήδη οι οποίοι ανήκουν στις σειρές Vertex, Agility, Apex και Core series, πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση των Vertex SSD η οποία σύμφωνα με την OCZ θα ονομάζεται Vertex Τurbo Edition. Oι νέοι Turbo Vertex δρομολογούνται να κυκλοφορήσουν σε λίγες εβδομάδες από τώρα, ερχόμενοι στις χωρητικότητες των 30GB, 60GB, 120GB και 250GB.

Βέβαια, καταλυτικός παράγοντας στην αγορά αυτών των SSD θα είναι και οι τιμές τους οι οποίες θα κυμαίνονται απο 150$ έως και 800$ (retail). Κοιτώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων SSD παρατηρούμε ότι είναι εξοπλισμένοι με την ίδια cache που είχαν και οι πρώτοι Vertex, δηλαδή αυτή των 64ΜΒ, προσφέροντας αυτή τη φορά βελτιωμένες επιδόσεις κατά 10% σε σχέση με τους προηγούμενους. Συνεχίζοντας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ταχύτητες για read/write θα φτάνουν τα 275/198 ΜΒ/s αντίστοιχα, ταχύτητες οι οποίες υποδηλώνουν το ποσοστό του +10% στον τομέα των επιδόσεων (250MB/s και 180MB/s για τους απλόυς Vertex).

Πληροφορίες σχετικά με την flash memory και τον controller που χρησιμοποιούν δεν υπάρχουν, τα στοιχεία βέβαια φαίνεται να είναι παρεμφερή με αυτά των Vertex SSDs.

vertex-turbo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now