George_o/c

Intel Lynnfield, έρχονται με άγριες διαθέσεις τον Σεπτέμβη !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Lynnfield]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/NEWS_IMG]Ναι, ναι, το ξέρουμε και σας καταλαβαίνουμε απολύτως, έχετε κάθε δίκιο να αισθάνεστε έτσι. Όπως γίνεται every single time, έτσι και τώρα που η Intel πρόκειται να κυκλοφορήσει τους νέους Lynnfield επεξεργαστές οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Το πρόβλημα που δημιουργείται με όλη αυτήν την ανεξέλεγκτη φημολογία είναι ότι ο απλός χρήστης που ενδιαφέρεται για την ουσία, πάντα απορεί για κάτι που δεν διευκρινίστηκε.

Για ακόμα μία φορά, φήμες μας έρχονται μέσα από την Intel, σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται ότι ο κολοσσός εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό τους Lynnfield μέσα στον Σεπτέμβρη. Τα μοντέλα που θα μας έρθουν λέγεται ότι θα έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: συχνότητες 2.66, 2.8 και 2.93GHz, τεχνολογία κατασκευής 45nm, υποστηρίζονται από το socket LGA 1156, διαθέτουν dual-channel DDR3-1333 ενσωματωμένο ελεγκτή μνήμης (IMC), 8MB L3 Cache και TDP που ανέρχεται στα 95W. Να σημειώσουμε ότι ενώ η τεχνολογία HyperThreading θα υποστηρίζεται πλήρως από τους 2.8 & 2.93GHz CPUs, o 2.66GHz δεν θα την υποστηρίζει !

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι Core i5 βρίσκονται κοντά, με τις τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. $196, $284 και $562 για τους 2.66, 2.8 και 2.93GHz CPUs. Ακόμα καλύτερα δε μας έρχονται από τις κατασκευάστριες εταιρείες μητρικών καρτών, κατά τα λεγόμενα των οποίων, κάποια στιγμή μες στον Αύγουστο θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες μητρικές βασιζόμενες στο Intel P55 chipset. Ακόμα σκέφτεστε πόσο εύκολα μπορεί να ξοδευτεί ένα μηνιάτικο;

Lynnfield / Core 2 Quad / Core i7

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a5afb6044a9d.jpg" alt="Intel Lynnfield" />

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now