George_o/c

[Clarksfield, Celeron, Lynnfield, Xeon INSIDE] More INTEL newzzz !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Clarksfield/Celeron/Lynnfield/Xeon]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/NEWS_IMG]Μετά τα ιδιαίτερα ευχάριστα νέα σχετικά με την άφιξη των Lynnfield τον Σεπτέμβρη, ακόμη πιο ενθαρρυντικές ειδήσεις μας έρχονται από τα Intel Headquarters. Σύμφωνα με πηγές στην βιομηχανία των μικρο-επεξεργαστών, η Intel πρόκειται να αναπρογραμματίσει το αρχικό της πλάνο σχετικά με τους notebook-based Clarksfield CPUs, τους καινούριους CPUs για ultra-thin notebooks, τους desktop-based Lynnfield CPUs, όπως επίσης και αρκετούς server CPUs.

Οι πηγές τόνισαν ότι οι τρεις επερχόμενοι Clarksfield CPUs - Core 2 Extreme XE 2GHz, Core 2 Quad P2 1.73GHz & Core 2 Quad P1 1.6GHz - θα είναι πανέτοιμοι να κάνουν το ντεμπούτο τους τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. Όσον τώρα αφορά τους επεξεργαστές που προορίζονται για ultra-thin notebooks - Celeron SU2300 & Celeron 743, θα πρωτοεμφανιστούν επίσης γύρω στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Τι θα γίνει όμως με τους desktop CPUs; Μέχρι πρότεινως είχαμε αδιευκρίνιστες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι Lynnfield θα έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση κάπου μέσα στον Σεπτέμβρη. Ας είναι όμως καλά οι πηγές στον τομέα που δραστηριοποιείται η Intel, γιατί χωρίς αυτές δεν θα μαθαίναμε ότι το επίσημο λανσάρισμα των Lynnfield θα γίνει 8 - 11 Σεπτεμβρίου. Τέλος, οι Xeon W5590, W3580, W3550 και L5530 (server CPUs) προορίζονται για τις αρχές Αυγούστου, με τους Xeon X3470, 3460, 3450, 3440 & 3430 να συμβαδίζουν με την κυκλοφορία των Lynnfield. Τον ίδιο καιρό θα δούμε και τα brand new 3400 και 3420 Intel Chipsets.

Let's get ready to rumble !

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a5b81e44ddae.png" alt="Intel Clarksfield/Celeron/Lynnfield/Xeon" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Δε διαβασα τιποτα απο την ειδηση, μ'αρεσε η εικονα :hehe:

:D LOL μολις ανοιξα την ειδηση ειδα πρωτα την εικονα και ενθουσιαστηκα :D

Όντως είναι πολύ όμορφη. Εγώ την έβαλα και wallpaper στο πιτσί μου ... είμαι fanboy πλέον :hehe:

οποτε κανω κατευθειαν δεξι κλικ -> set as desktop background :D

και μετα βλεπω τα σχολια σας και οτι εχετε κανει το ιδιο :lolling::hysterical::hysterical:

Link to comment
Share on other sites

I know man, πριν την χρησιμοποιήσω στο νέο την χάζευα στην 19άρα οθόνη μου (και καλά μεγάλη :hehe:) και τα είχα παίξει. Σε ένα δυο σημεία είναι λες και έχει μπλε δαχτυλιές η οθόνη :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now