JC_Denton

Η Collector's Edition του CoD: MW2 θα έρχεται μαζί με Nightvision Goggles !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Call of Duty Modern Warfare 2 comes with Nightvision Goggles]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a34425fc8e57.jpg[/NEWS_IMG]Κάποιοι από τους PC και Console Gamers έχουν μια "μανία", η οποία είχε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τότε που πρωτοβγήκαν στην αγορά οι "συλλεκτικές" εκδόσεις των διάφορων παιχνιδιών, οι οποίες εκτός από το ίδιο το παιχνίδι, έδιναν διάφορα δώρα, όπως χάρτες, μπλουζάκια, gadgets, αφίσες, artwork books κ.ο.κ. προκειμένου να εντυπωσιάσουν όσο περισσότερο γίνεται τον αγοραστή.

Με την έλευση των DVD cases, σιγά-σιγά άρχισαν οι Collector's Edition κόπιες να λιγοστεύουν και πολλοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν ότι στο βωμό του κέρδους, οι μεγάλες εταιρείες θυσίασαν την αγάπη για τα παιχνίδια. Τα τελευταία 2 χρόνια όμως, κάτι άλλαξε. Τα μεγάλα ΜΜΟ απέκτησαν τρομερές συλλεκτικές εκδόσεις, ενώ αρκετοί άλλοι τίτλοι έδιναν τόσα πολλά δώρα στους παίχτες, που άλλαξαν την όλη ουσία του "collectible" που είχε ένα παιχνίδι.

Και το Call of Duty: Modern Warfare 2 μάλλον θα το πάει όλο αυτό, ένα βήμα μπροστά. Ο λόγος είναι απλός και βρίσκεται στο παρακάτω video, το οποίο όταν το παρακολουθήσετε ίσως εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα:

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Ίσως χρειάζεται να ξαναδείτε το video για να συνειδητοποιήσετε αν όντως αυτό που είδατε αληθεύει - το παιχνίδι, στην "μεγάλη" Collector's Edition του με την ονομασία Prestige Edition, για το ΧΒΟΧ360 (που ακούγεται ότι έτσι θα βγει και στο PC), θα έχει πλήρως λειτουργικά Nightvision Goggles σαν δώρο, σε τιμή που θα προσεγγίζει τα 150 δολάρια!! Τα διάφορα gaming sites ήδη έχουν αφιερώσει πολλά θέματα γύρω από την έκδοση αυτή, ενώ είναι σημαντικά μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου, με πάρα πολλούς χρήστες να δηλώνουν ότι θα αγοράσουν σίγουρα το Collector's με το που βγει!

Ομολογουμένως εντυπωσιακό και το παραδεχόμαστε - μας έβαλε σε πειρασμό! Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και η έκδοση για το PC και το κατά πόσο θα γίνει διαθέσιμο στη χώρα μας - μάλιστα πιστεύουμε ότι μερικοί από το HWBOX ήδη θα προγραμματίζουν τα οικονομικά τους, ώστε να την αγοράσουν!

.

Link to comment
Share on other sites

Πόσο αληθές είναι αυτό το "fully working"...:P:p??

Αν είναι όντως αληθές όσοι ασχολούνται πχ. με paintball θα την βρουν πολύ ενδιαφέρον αγορά.

Link to comment
Share on other sites

OMG!! Για PS3 δε θα βγει τσερατάδες; :o..

Ναι δεν ειπε κατι για ps3 :confused:

Καλα πολυ cool αλλα και κιτς το nightvision :P

Με ξενερωσε ετσι οπως παρουσιασε το απλο dvd '' here it is play have fun '' και το αφησε στην ακρη :D αντι να πει 2 λογια παραπανω

Link to comment
Share on other sites

Ναι δεν ειπε κατι για ps3 :confused:

Καλα πολυ cool αλλα και κιτς το nightvision :P

Με ξενερωσε ετσι οπως παρουσιασε το απλο dvd '' here it is play have fun '' και το αφησε στην ακρη :D αντι να πει 2 λογια παραπανω

Τι να πεί,για αυτο έχουν βγεί ενα σωρό video , αυτο ήταν μόνο και μόνο για να παρουσιάσει το prestige και το collectors edition ;)

Link to comment
Share on other sites

Tο stalker edition που θα έχει και χάρτες με σημειωμένα τα σπίτια που μένουνε γκόμενες, celebrities ,τα παράθυρα των κρεββατοκάμαρων και διάφορα "hot girl next door" σπίτια marked πότε θα βγει; :P

Edited by ergotelis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now