George_o/c

[Press Release]Η A-Data προσφέρει στους πελάτες της το Nortron Internet Security 2009

Recommended Posts

[NEWS_IMG=A-Data Free Norton Internet Security 2009]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528935ad1d.jpg[/NEWS_IMG]H A-Data Technology Co. Ltd, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες σε DRAM module και Flash Application προϊόντα, προσφέρει μία free δοκιμαστική έκδοση του Nortron Internet Security 2009 για 60 ημέρες με την αγορά προϊόντων A-Data. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να είναι σίγουρη για τους πελάτες της, ότι προστατεύονται ενάντια σε μεγάλη ποικιλία security treats. Οι πελάτες που έχουν αγοράσει οτιδήποτε από τη product line της A-Data θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν το Norton Internet Security 2009 από τον διαδικτυακό χώρο της A-Data, πληκτρολογώντας απλά τον κωδικό προϊόντος τους.

Η μεγαλύτερη δοκιμαστική έκδοση του Norton Internet Security 2009 που έχει δοθεί μέχρι στιγμής διαρκεί 15 ημέρες και είναι διαθέσιμη από το επίσημο site της Symantec. Η προσφορά όμως της A-Data είναι για 60 ολόκληρες ημέρες, το μεγαλύτερο διάστημα που έχει καταγραφεί ποτέ στα NIC 2009 trial editions. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της A-Data, είμαστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a624461e837e.png" alt="A-Data Free Norton Internet Security 2009" />

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now