George_o/c

Mozilla Firefox - 1 δισεκατομμύριο downloads, Let's celebrate !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mozilla Firefox 1 billion downloads]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]Όλοι οι άνθρωποι που χρόνια τώρα αφιέρωσαν πολύτιμες ώρες από την ζωή τους για να φτάσει ο Mozilla Firefox στο σημείο που είναι σήμερα, έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν ευτυχισμένοι, μιας και ο πολυ-αγαπημένος browser πλησιάζει στο 1.000.000.000 downloads ! Ναι, ναι, 1 δισεκατομμύριο, καλά διαβάσατε ! Πέρασαν μόλις μερικές βδομάδες από την στιγμή που κυκλοφόρησε η έκδοση 3.5, η οποία στεύθηκε επιτυχώς, επεκτείνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την μικρή αυτοκρατορία του Mozilla.

Στην κεντρική σελίδα του διαδικτυακού χώρου του Firefox έχετε την δυνατότητα να δείτε ένα τεράστιο banner σχετικά με το event, μαζί με αρκετές λεπτομέρειες αναφορικά με το τι μπορείτε να κάνετε εσείς οι ίδιοι (οι fans του Firefox) ώστε να "τον" γιορτάσετε.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a627ba999fc4.jpg" alt="Mozilla Firefox 1 billion downloads" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Τα 1 δισεκατομμύρια downloads του Firefox είναι πλέον γεγονός !

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a732d863681d.jpg" alt="1 billion Mozilla Firefox downloads" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a732d8641faa.jpg" alt="1 billion Mozilla Firefox downloads" />

Με την Firefox 3 release έσπασε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness downloads σε 24 ώρες, φτάνοντας το συντριπτικό νούμερο των 8.002.530 downloads. Την Δευτέρα μάλιστα, θα είναι έτοιμο ένα νέο Mozilla site, το http://www.onebillionplusyou.com/. Στην ιστοσελίδα θα παραθέτονται πληροφορίες σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνουν 1.000.000.000 downloads, τι πραγματικά κατάφερε να φέρει εις πέρας η "Αλεπού" ;)

Congratulations to Mozilla !

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a732d861ca1b.png" alt="1 billion Mozilla Firefox downloads" />

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά και εγώ άρχισα να αντιμετωπίζω καιρό τώρα προβλήματα με τον Firefox, απλά δεν το είχα καταλάβει ... Νόμιζα αρχικά ότι οφειλόταν στο γεγονός ότι το home pc εδώ είναι ένας Pentium 4 3GHz Northwood + 2 x Kingston 512MB DDR 400MHz (είχα να κάτσω πολύ καιρό στο home pc), αλλά τελικά για ρίξτε μια ματιά εδώ:

1el3kn.png

(πατήστε πάνω στην φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση)

Μία απορία όμως. Η v10 beta 2 είχε από default το US Dictionary, του πρόσθεσα και το Ελληνικό, αλλά μου πέταξε tab που ζητούσε να επιλέξω ένα default. Επέλεξα το Ελληνικό, οπότε όποτε γράφω στα Αγγλικά κοκκινίζει όλο το κείμενο :D Χάρη τελικά είχες δίκιο man :T:

Link to comment
Share on other sites

χαιρομαι που πλεον υπαρχει σοβαρο αντιπαλο δεος για τον explorer (αν και καθολου δε μ αρεσε η αναγκαστικη του "καταργηση" στα νες windows) αλλα...

οποιος χρησιμοποιεί Opera δε ξαναγυριζει ευκολα... (εγώ παντως με τιποτα)

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς καλώς ήρθες στο forum :)

Μιλώντας υποκειμενικά τώρα, δοκίμασα Internet Explorer, Mozilla Firefox και Opera τις τελευταίες δύο μέρες και μπορώ να πω ότι ο Opera με ευχαριστεί περισσότερο. Απλά ελπίζω να μην φτάσει στο ίδιο σημείο με τον Firefox ... Γιατί και ο Firefox ήταν γρήγορος παλιότερα, αλλά μας "άφησε" ... :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now