George_o/c

AMD/ATi RV870 ... τον Νοέμβριο με το καλό !

Recommended Posts

[news_img=AMD/ATi RV870]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5efe58.jpg[/news_img]Καιρό τώρα σε διάφορα τεχνολογικά website γίνονται εικασίες που έχουν να κάνουν με το RV870 της AMD/ATi. Μάλιστα, τέλη Ιουνίου άρχιζαν να ακούγονται τα πρώτα ενθαρρυντικά σχόλια σχετικά με την κυκλοφορία του. Πιο συγκεκριμένα, πηγές μες στην βιομηχανία των καρτών γραφικών έλεγαν ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου η ATi να προσφέρει έγκαιρα τις νέες VGA στο αγοραστικό κοινό.

Σήμερα δυστυχώς μάθαμε ότι το RV870 θα αναβληθεί μέχρι τον Νοέμβριο. Αυτό οφείλεται στην TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτόν τον καιρό. Τα παραπάνω είχαν αρχικά σαν αποτέλεσμα την μείωσης του παραγωγικού ρυθμού της βιομηχανίας και έπειτα αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του RV870.

Παρόλα αυτά η ATi εμφανίζεται αρκετά ήρεμη, λέγοντας ότι έχουν βάλει τα δυνατά τους προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι φήμες λένε ότι ίσως ο RV870 να κάνει την παρθενική του εμφάνιση τον Οκτώβρη, αναμένουμε όμως προς το παρόν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

4614a627ba9c33cc.jpg

4614a627baa65f41.jpg

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now