George_o/c

Resident Evil 5 PC Version - GeForce 3D Vision included !

Recommended Posts

[news_img=Resident Evil 5]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a34425fc8e57.jpg[/news_img]Νωρίτερα μες στο 2009, η Capcom είχε ανακοινώσει την κυκλφοροία του πολυ-αναμενόμενου Resident Evil 5 για PlayStation 3 και Xbox 360, οπότε δεν ήταν λίγοι οι PC Gamers που δυσαρεστήθηκαν αφού δεν υπήρχε έκδοση PC. Η Capcom τώρα, βλέποντας την επιτυχία που είχε το παιχνίδι στις κονσόλες, αποφάσισε να δημιουργήσει και μία έκδοση για υπολογιστές.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει ήδη προγραμματιστεί - 18 Σεπτεμβρίου σε Ευρώπη, με το παιχνίδι να περιλαμβάνει το GeForce 3D Vision, σαν δωράκι για την αργοπορημένη PC Version (δεν θα το βρείτε στις κονσόλες το δωράκι αυτό). Όσοι λοιπόν αντέχουν, φοράνε τα stereoscopic glasses της NVIDIA και ξεκινάνε να παίζουν το παιχνίδι σε 3D, συμπεριλαμβανομένων των cut-scenes ... Αν φοβάστε εύκολα σας συστήνουμε πάντως να μην το δοκιμάσετε.

Σαν προσθήκη στα παραπάνω, η NVIDIA κυκλοφόρησε το Resident Evil 5 3D Stereo Benchmark tool, με το οποίο μπορείτε να μετρήσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας και να test-άρετε αν υπάρχει συμβατότητα με το GeForce 3D Vision.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a633b6392925.jpg" alt="Resident Evil 5" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

To είδα live με το νέο 3D Vision αυτό - ντάξει, μπορεί τα γραφικά να μην είναι και για Όσκαρ, αλλά το 3D όντως λειτουργεί και τα γυαλιά είναι πολύ πιο cool από τις αηδίες του παρελθόντος. Η ποιότητα της εικόνας μπορεί να μην ήταν η κάλλιστη, αλλά ήταν πέραν από ικανοποιητική. Η ψευδαίσθηση του 3D όντως υπήρχε σε πολύ καλό βαθμό και σε μπέρδευε αρκετά - δεν είναι όμως κάτι με το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις - απλά σε εντυπωσιάζει στην αρχή και είναι cool.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now