GoriLLakoS

Corsair® Re-launches Dominator GT Ultra-Performance DRAM Modules !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Corsair® Re-launches Dominator GT Ultra-Performance DRAM Modules]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528935ff29.jpg[/NEWS_IMG]Στις 8 Ιουλίου σας είχαμε ενημερώσει εδώ πώς λόγω προβλημάτων, η Corsair, αποσύρει προσωρινά απο την αγορά όλες τις μνήμες της που άνηκουν στην οικογένεια Dominator GT. Μόλις εχθες πήραμε στα χέρια μας σχετικό Press Release απο την Corsair που ανακοίνωσε πώς το πρόβλημα που υπήρχε με συγκεκριμένες μνήμες οι οποίες ήταν εξοπλισμένες με Elpida Hyper ICs, λύθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο John Beekley,VP of Applications Engineering at Corsair δήλωσε πώς :

"Το πρόβλημα με τις μνήμες μας που είχαν Hyper ICs ανακαλύφθηκε χάρη στην βοήθεια της enthusiast κοινότητας και δουλέψαμε πολύ με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν για να το λύσουμε. Το εργαστήριο μας επιτάχυνε τις διαδικασίες για την ανάδειξη των ελλατωματικών batch και δουλέψαμε πολύ κοντά με την Elpida έτσι ώστε να διορθώσουμε το πρόβλημα. Είμαστε πλέον σίγουροι πώς όλες οι νέες Dominator GT μνήμες που έχουν Elpida Hyper IC δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα "

Οι νέες Dominator GT θα κυκλοφορήσουν με νέα part numbers και θα είναι διαθέσιμες σε μία με δύο εβδομάδες απο διανομέις & μεταπωλήτές της Corsair καθώς και απο το ίδιο το online store της !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now