JC_Denton

MSI Master Overclocking Arena 2009 EU Finals !

Recommended Posts

[news_img=MSI Master Overclocking Arena 2009]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a68afa668e87.jpg[/news_img]Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε? Να ξεκινήσουμε από το γεγονός του ότι περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ κ.ο.κ.? Να μιλήσουμε για τη Γερμανία και το πανέμορφο Μόναχο το οποίο ακόμα και με καταρρακτώδη βροχή και μουντό καιρό μας φάνηκε ως μια από τις ομορφότερες πόλεις που έχουμε επισκεφθεί? Να πούμε για την απίστευτη MSI, που για ακόμα μια φορά οργάνωσε κάτι ειλικρινά εξαιρετικό, στοχεύοντας ακριβώς εκεί που καμιά άλλη εταιρεία δεν τόλμησε: Στο να περάσουμε καλά, προμοτάροντας ταυτόχρονα και το Overclocking σε πρωτόγνωρο βαθμό? Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε, μέσα σε 3 μόλις ημέρες γεμίσαμε με όμορφες αναμνήσεις για ακόμα μια φορά, όπως είχε γίνει και όταν πήγαμε στο Άμστερνταμ το 2008 και επιστρέψαμε νικητές από τον τότε διαγωνισμό!

Είμαστε πραγματικά τόσο πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που είμασταν τμήμα κάτι τόσο όμορφου, για ακόμα μια φορά! Είναι όντως κάτι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια, αλλά που νιώθουμε ότι μας γεμίζει με χαρά κάθε στιγμή που το σκεφτόμαστε - εμείς δεν πήγαμε σε ένα διαγωνισμό όπου ο νικητής θα είναι αυστηρά και μόνο αυτός που θα βγει πρώτος, εμείς πήγαμε σε μια συνάντηση και μια φιλική "κόντρα" - τίποτε παραπάνω!

Ούτε οι άνθρωποι της MSI ούτε κάποιος από τους διαγωνιζομένους είχε ποτέ στο νου του το να παλέψει για να βγει πρώτος και να σηκωθεί να φύγει, περνούσαμε τόσο καλά τριγυρισμένοι από φίλους μας και από ανθρώπους και μηχανικούς της MSI που ενδιαφέρονταν για το τι μπορούν να κάνουν ώστε να βελτιώσουν κι άλλο τα προϊόντα τους και να μας χαρίσουν μια ακόμα καλύτερη Overclocking εμπειρία, που ειλικρινά "ξεχάσαμε" ότι ήρθαμε με σκοπό να σπάσουμε τα όποια ρεκόρ στα διάφορα benchmarks!

Μην αναρρωτιέστε γιατί βάλαμε τον αξιολάτρευτο Troufman στο πρωτοσέλιδο - Η φωτογραφία αυτή περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ το πως περάσαμε:

464a68bd70b957d.jpg

Είναι 100% ειλικρινές αυτό που σας περιγράφουμε: Σε αυτά τα δύο events, μέσα σε ούτε καν 10 ημέρες, έχουμε γνωρίσει άτομα τα οποία θεωρούμε κάτι παραπάνω από ΦΙΛΟΥΣ μας, με τα οποία μέχρι πρότεινως είμασταν παντελώς ξένοι και τώρα μοιραζόμαστε τα μυστικά και τις γνώσεις μας, μη σκεπτόμενοι καν τον διαγωνισμό σαν κάτι το ανταγωνιστικό! Αναλογιστείτε το συναίσθημα που ζούσαμε: Άνθρωποι από όλες τις χώρες, μέλη της διοργάνωσης και παγκοσμίου φήμης Overclockers ερχόντουσαν και μας έλεγαν "Πως είναι δυνατόν εσείς οι Έλληνες να είστε τόσο καλοί άνθρωποι με όλους?"

Και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστες μέρες γνωριμίας, με παιδιά που πλέον προσκαλούνε τον hipro5 στα σπίτια τους στις χώρες που ζουν, που κερνάνε μπύρες τον gprhellas έχοντας ένα χαμόγελο καλοσύνης στο πρόσωπο και που αγκαλιάζονται με τον γραφών σα να είναι κολλητοί για δεκαετίες! Πόσο καλύτερα μπορεί να περάσει κανείς, τι περισσότερο να ζητήσει?

Σας το λέμε και το επαναλαμβάνουμε, αυτό που ζούμε εδώ και 2 χρόνια από τα Events που διοργανώνει η MSI, δεν το έχουμε ξαναζήσει. Είναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ τα παραδείγματα που μπορούμε να σας δώσουμε για να καταλάβετε πόσο φιλική ήταν η ατμόσφαιρα...Ένα απλώς θα σας πούμε - έπρεπε να είσασταν από μια γωνία και να βλέπατε το πάθος που είχε ο Αντιπρόεδρος της MSI όταν μιλούσε με τον Γιώργο (hipro5) για το Overclocking, το οποίο είχε ξεκινήσει στην Taiwan πριν 20+ χρόνια...!!

Πανέμορφες αναμνήσεις που όλες θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό μας. Αλλά πρέπει να σας δώσουμε και εσάς μια μικρή ιδέα για το πως ήταν στο Μόναχο και τι κάναμε αυτές τις 3 ημέρες, κάτι το οποίο ελπίζουμε έστω και στο ελάχιστο να πετύχουμε με αυτό το θέμα που σας ετοιμάσαμε!

Απολαύστε το ταξίδι παρέα με εμάς και τους φίλους μας λοιπόν!

[flash=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/Main.swf]quality=high width=800 height=250 parameter=paramete_value

[bREAK=Η καινούρια Photo Gallery]

464a68ad045753c.jpg

Κακά τα ψέματα, αυτή τη Photo Gallery ήθελα να σας την πρωτοδείξω σε ένα Review που ετοιμάζουμε, αλλά ελέω των άπειρων φωτογραφιών που τραβήξαμε και θέλαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας, "αναγκαστικά" επιταχύναμε την πρεμιέρα της για αυτήν την παρουσίαση - και πιστεύουμε ότι το αξίζει!

Μετά λοιπόν από αρκετούς πειραματισμούς και περίπου μια εβδομάδα ξενύχτια, νομίζω πως βρήκαμε μια τέλεια λύση για τα Review μας και όχι μόνο. Σας έχω ξαναπεί ότι ο σκοπός είναι η συνεχής εξέλιξη, και αυτό γίνεται για ακόμα μια φορά. Ενώ η ιδέα της συνολικής Photo Gallery στο τέλος κάθε παρουσίασης μπορεί να άρεσε, προσωπικά εγώ και κάποια άλλα μέλη της ομάδας έβρισκαν ότι χωρούσε αρκετή βελτίωση ακόμα στον τρόπο που παρουσιάζονταν κάποια πράγματα.

Εμένα παραδείγματος χάριν δε μου άρεσε η ανάγκη να κάνει κάποιος κλικ και να μπαίνει σε νέο παράθυρο για να δει μια φωτογραφία, ενώ οι διάφοροι τρόποι να ανοίγει στην ίδια καρτέλα σε μεγένθυση η εικόνα, άλλοτε αργούσαν και άλλοτε κούραζαν. Κατ' εμέ, η χρυσή τομή ήταν να βρεθεί ένας τρόπος να μπορείτε να απολαύσετε όλες τις εικόνες είτε σε κανονική είτε σε Fullscreen ανάλυση εύκολα και γρήγορα, στο ίδιο tab, χωρίς να χάνετε τον ειρμό του κειμένου του Review.

Έτσι λοιπόν, γεννήθηκε η νέα μας Photo Gallery, που δε θα σας το κρύψουμε, μας έχει ενθουσιάσει απίστευτα με τις δυνατότητές της, τις οποίες ακόμα εξερευνούμε! Δείτε ένα δείγμα του τι μπορείτε να κάνετε, κοιτώντας την παρακάτω εικόνα:

464a68c0aa11c1d.jpg

Εντυπωσιακό έτσι? Πολλαπλές και ταξινομημένες Galleries, thumbnails για εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφίες, ηχητικά και μουσικά εφέ, προβολή σε πλήρη οθόνη, εισαγωγή όσων φωτογραφιών θέλουμε, αναπαραγωγή video...τα πάντα! Καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί ενθουσιαστήκαμε τόσο :D

Ας μην σας κουράσουμε άλλο, καθώς πρέπει να τη δείτε και στην πράξη, στις σελίδες που ακολουθούν. Θυμηθείτε: Κάθε μια Photo Gallery περιέχει κι άλλες μέσα της, που τις βλέπετε αν πατήσετε το κουμπί κάτω αριστερά! Αν βέβαια είστε σε μια αργή σύνδεση και παρόλο που προσπαθήσαμε όσο γινόταν να κρατήσουμε το μέγεθος στο "φιλικό", δεν έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη Gallery σωστά, μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στα Rapidshare Links που θα σας δίνουμε στο τέλος κάθε σελίδας!

Ελπίζω η νέα μας προσπάθεια να σας αρέσει και όταν τη δείτε και στα Review μας, να την εγκρίνετε στο 100% - οι γνώμες σας είναι αυτές που με/μας κάνουν καλύτερους και θέλουμε να τις ακούμε συνέχεια!

[bREAK=Η 1η Ημέρα]

464a68ad045753c.jpg

Διεθνές Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος: Το σημείο συνάντησης για τα 3 μέλη της Ελληνικής αποστολής, τα οποία ήταν ενθουσιασμένα από την πρώτη στιγμή για το επερχόμενο ταξίδι! Αφού κερδίσαμε και το Jackpot σε ένα μηχάνημα που βγάζει αναψυκτικά :D (στην κυριολεξία - πάει ο Editor (Reporter σύμφωνα με το hipro :hehe:) να βάλει ένα 50λεπτο, το πετάει έξω μαζί με ένα 2ο 50λεπτο, βάζουμε το 1ο μέσα, μας πετάει δύο νερά, πανικός!) επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο της Aegean και ξεκινήσαμε το ταξίδι για το Μόναχο!

Ο καιρός φανταστικός σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, το φαγητό και όλη η εξυπηρέτηση ήταν κλασικά άψογη, ενώ η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα με τους Overclockers μας να παίρνουν έναν ελαφρύ υπνάκο και εμένα, να βλέπω ένα επεισόδιο από το Terminator: The Sarah Connor Chronicles στο XPS :D

2μιση μόλις ώρες μετά, είμασταν στο μεγάλο αεροδρόμιο έξω από τη Γερμανική πόλη! Οι κάμερες βγήκαν και σύντομα ξεκινήσαμε να τραβάμε φωτογραφίες, προλαβαίνοντας βέβαια να αποθανατίσουμε το hipro5 να απολαμβάνει το πρώτο του τσιγάρο επί Γερμανικού εδάφους! Κατόπιν βγήκαμε από το χώρο του αερολιμένα μέσα στην "τρελή χαρά" (δείτε την εικόνα 3 - το σχόλιο του Γιώργου/hipro5 ήταν "Απαγορεύονται οι π!#3$ στο αεροδρόμιο?" :hehe:) και σύντομα συναντήσαμε τους πρώτους μας φίλους, όπως την ομάδα από την Ουκρανία, καθώς και τον γνωστό και μη εξαιρετέο massman (εικόνες 8-11)! Φυσικά, μερικά τσιγάρα ακόμα και μια δροσερή μπύρα πάντα είναι ευπρόσδεκτα, όπως θα δείτε και στις εικόνες της πρώτης Gallery!

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="800" height="660" id="loader" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="FlashVars" value="paramXMLPath=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/a1/param.xml" /><param name="base" value="." /><param name="movie" value="http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/a1/a1.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#121212" /><embed base="." FlashVars="paramXMLPath=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/a1/param.xml" src="http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/a1/a1.swf" quality="best" bgcolor="#121212" width="800" height="660" name="loader" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object>

Κατεβάστε της φωτογραφίες από εδώ

Αφού λοιπόν περάσαμε δίπλα από ένα πρωτόγνωρο traffic jam στο αντίθετο ρεύμα (κάτι θα είχε συμβεί, μιας και αρκετά ελικόπτερα της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων περιπολούσαν την περιοχή) και είδαμε να μας προσπερνάνε από πολυτελέστατες BMW, Mercedes, Audi μέχρι και...Ferrari, φτάσαμε στο ξενοδοχείο, όπου το επόμενο βήμα ήταν να βρεθούμε με όλους τους φίλους μας και φυσικά...ποιον άλλον από τον Nosfer@tu, τον παλαβό Δανό που ξεκίνησε την περσινή "μόδα" φωνάζοντας παντού "MSI MOTHEBOARD!!!" (εικόνες 20+21 στην 1η Gallery)

Βέβαια, στη Γερμανία ήρθαμε: Που είναι οι μπύρες κρυμμένες μέσα στο ξενοδοχείο? Πριν γίνει πανικός :hehe:, οι άνθρωποι της MSI φρόντισαν ώστε να κλείσουν το χώρο του εστιατορίου για εμάς και αφού απολαύσαμε υπέροχο φαγητό από διάφορες κουζίνες και ήπιαμε άφθονη Γερμανική μπύρα (σημείωση: ο hipro5 ήπιε ελάχιστη σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας, δείγμα της αυτοσυγκράτησης και εγκράτειας ενός αληθινού samurai :hehe:), ξεκινήσαμε να μιλάμε για τα θέματα που ενδιέφεραν όλους μας - το Overclocking και την όλη οργάνωση του διαγωνισμού φυσικά!

Έτσι η ώρα μας πέρασε πολύ ευχάριστα και οι κουβέντες γύριζαν από τις διάφορες πλάκες που κάναμε ο ένας στον άλλον, στο τι ακριβώς συνέβη στη σάουνα του SF3D και το λόγο για τον οποίο ο Troufman είναι πάντα σε εγρήγορση! :D Με λίγα λόγια, καλύτερη αρχή δε θα μπορούσαμε να έχουμε, ειδικά όταν βλέπουμε και ανθρώπους της MSI που ξαναείδαμε στην Ολλανδία πέρσι (Stoolman και Marco (εικόνες 10+13 - 2η Gallery) - απλά υπέροχα παιδιά και εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες) και μας έκαναν για ακόμα μια φορά να αισθανθούμε δίπλα σε αληθινούς φίλους, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα!

[bREAK=Η 2η Ημέρα]

464a68ad045753c.jpg

Αν η πρώτη μέρα ήταν τόσο καλή, η δεύτερη δε θα μπορούσε να πάει πίσω! Με το καλύτερο κέφι από το πρωί, αν και ο καιρός άρχισε να μας τα χαλάει, με τις προβλέψεις να μιλάνε για καταιγίδες και πτώση έως και πάνω από 10°C από τα ξημερώματα της επομένης, εμείς δεν πτοηθήκαμε καθόλου! Με τέτοια παρέα, πως θα μπορούσαμε άλλωστε? Γρήγορα στο πούλμαν και προς ολοταχώς για το Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, όπου διεξαγόταν ο Διαγωνισμός!

Αφού μπήκαμε λοιπόν στην οδό Σπύρος Λούης (ναι, έτσι λέγεται η οδός γύρω από το Στάδιο) και περπατήσαμε πάνω στο κόκκινο χαλί ως άλλοι αστέρες του Hollywood :hehe:, αντικρύσαμε για πρώτη φορά τον εξαιρετικό χώρο, μέσα στον οποίο θα στηνόταν το όλο Event. Φυσικά, μια πρώτη βόλτα στο Στάδιο ήταν επιτακτική, ενώ δεν ξεχάσαμε και να γεμίσουμε τις μπουκάλες με το υγρό άζωτο που, ποιος άλλος εκτός από τη γνωστή σε όλους Linde, μας προμήθευσε.

Σειρά είχε το Press Conference, που μπορείτε να δείτε στη 2η Gallery: Εδώ, οι άνθρωποι της MSI, της Intel και της nVIDIA, μας έδειξαν διάφορα Slides για τα νέα τους προϊόντα και τεχνολογίες, τα οποία θα ενσωματώνουν οι νέες γενιές. Φυσικά την MSI την ενδιέφεραν τα νέα "κολπάκια" των P55 μητρικών, την Intel οι επερχόμενοι 6πύρηνοι Gulftown και την nVIDIA τα όσα κάνει το 3DVision, η CUDA και το Ion. Βέβαια εμείς, σαν δαιμόνιοι που είμαστε :evil: ρωτήσαμε να μάθουμε και για το X68 chipset, τον Larrabee, το G300 και το τι συνέβη με το SATA-3 και τις Ρ55 μητρικές, αλλά ελέω NDA, δε μάθαμε δυστυχώς και πολλά...

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="800" height="660" id="loader" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="FlashVars" value="paramXMLPath=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/b1/param.xml" /><param name="base" value="." /><param name="movie" value="http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/b1/b1.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#121212" /><embed base="." FlashVars="paramXMLPath=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/b1/param.xml" src="http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/b1/b1.swf" quality="best" bgcolor="#121212" width="800" height="660" name="loader" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object>

Κατεβάστε της φωτογραφίες από εδώ

Όπως και να 'χει βέβαια, "Σιγά να μην σκάσουμε κιόλας!" είπαμε και φύγαμε για να ετοιμάσουμε τα απαραίτητα για το Overclocking: Αφήνουμε τον gprhellas να ξεπακετάρει τα φημισμένα "gprhellas-packages" :D και τον hipro5 να φτιάχνει - τι άλλο? - Φραπέ!! :hehe: Μπορείτε κάλλιστα να φανταστείτε το πόσες φορές μας ρώτησαν τι κάνουμε με τον καφέ και γιατί τον προτιμάμε έτσι - αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης για αρκετές στιγμές! Βέβαια, δεν ξεχάσαμε το λόγο για τον οποίο ήρθαμε: Γρήγορα τα πάντα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουμε το 2D Benching και μέσα σε λίγο χρόνο, πιάσαμε ένα πολύ καλό χρόνο ο οποίος μας έφερε άνετα στην πρώτη θέση στο SuperPi 32M, θέση που κρατήσαμε και μέχρι το τέλος!

Εκείνη την ώρα όμως, προς το τέλος της πρώτης επίσημης μέρας για το διαγωνισμό, οι άνθρωποι της MSI μας επιφύλασσαν μια έκπληξη, έχοντας κανονίσει για ένα tour στην οροφή του Ολυμπιακού Σταδίου, κάτι που δε θα το χάναμε με τίποτα στον κόσμο (4η Gallery)! Έτσι, αφού φορέσαμε τον ειδικό ορειβατικό εξοπλισμό, ξεκινήσαμε τη βόλτα μας στις αψίδες του γηπέδου, οι οποίες μας χάρισαν μια πραγματικά μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, ενώ φυσικά η θέα από ψηλά ήταν απλά εκπληκτική, μιας και σε πρώτο πλάνο είχαμε τον πύργο του Μονάχου, το κτίριο της BMW, καθώς και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Πάρκου, με τους τεχνητούς καταπράσινους λόφους και τις πανέμορφες λίμνες!

Ο ουρανός όμως σκοτείνιαζε απειλητικά και εμείς έπρεπε να φύγουμε για το ξενοδοχείο, από το οποίο μετά θα πηγαίναμε στο κοντινότερο Biergarden, για να απολαύσουμε φυσικά κρεατικά και άφθονη μπύρα (5η Gallery)! Περιττό να σας πω ότι περάσαμε εκπληκτικά, κάτι στο οποίο βοήθησε και η πεντανόστιμη μπύρα :hehe:, με τον μόνο "άτυχο" να είναι ο φίλος μας Thomas (εικόνα 17), τον οποίο έπιασε η καταρρακτώδης καταιγίδα και όπως βλέπετε...τον έκανε μούσκεμα! :D

Παρόλη την άσχημη τροπή του καιρού βέβαια, εμείς συνεχίσαμε να διασκεδάζουμε! Ο Αντιπρόεδρος της MSI μας ευχήθηκε και ήπιε μαζί μας (Εικόνες 9+10), o hipro5 κλασικά έκανε τα τσιγάρα του :hehe:, ενώ ο αγαπητός μας Stoolman μας έδειξε ακόμα μια φορά τη φιλία του, πίνοντας μαζί μας και δείχνοντας πόσο εκτιμά την παρέα μας, με την ειλικρίνιά του, τη ζεστή του χειραψία και τη δυνατή του αγκαλιά, κάτι το οποίο φυσικά εκτιμήσαμε υπέρ του δεόντος!

[bREAK=Η 3η Ημέρα]

464a68ad045753c.jpg

Περνάμε λοιπόν σιγά-σιγά και στην κορύφωση του Event, φτάνοντας στην 3η ημέρα του διαγωνισμού, έχοντας πάντα την καλύτερη διάθεση και νιώθοντας ήδη "νικητές", έχοντας κάνει τόσους καλούς φίλους! Γρήγορα λοιπόν, μιας και σειρά είχαν τα 3D benches, ο gprhellas ξεπακέταρε το μυστικό μας "όπλο", την hipro5-modded N260 GTX Lightning, η οποία όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, αποτέλεσε το κέντρο του ενδιαφέροντος και της συζήτησης για τους περισσότερους Overclockers αλλά και για τα στελέχη και τους μηχανικούς της MSI που ήρθαν από την Taiwan για να πάρουν συμβουλές από τους καλύτερους Overclockers στον κόσμο!

Έτσι, χωρίς να χάνουμε περισσότερο χρόνο, ξεκινήσαμε να κάνουμε τα πρώτα μας runs. Το σκορ στο Aquamark 3 ήρθε γρήγορα και μας έβαλε στην πρωτιά (μόνο αρκετά αργότερα κατάφεραν και το πέρασαν οι φίλοι μας από τη Δανία), αλλά σειρά είχε το 3DMark03, το οποίο όπως ίσως γνωρίζετε, είχε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τελικό σκορ.

Ενώ λοιπόν ο Γιώργος είχε κάνει δοκιμές με την κάρτα στην Αθήνα και ήξερε τα όριά της, ίσως η έντονη υγρασία (έβρεχε σχεδόν όλη μέρα), ίσως κάποια μικρή αστάθεια της πλατφόρμας, ή κάτι άλλο που δεν μπορέσαμε εκείνη τη στιγμή να φανταστούμε, δε μας επέτρεψε να ολοκληρωσουμε ένα καλό run, το οποίο από όσο υπολογίσαμε θα μας έφερνε σίγουρα στους 80.000 πόντους, ενώ ίσως να ξεπερνούσε και τους 81Κ, φέρνοντάς μας με άνεση στην πρωτιά!

Αυτό όμως δεν έγινε, μιας και το σύστημα ότι και να δοκιμάσαμε, δεν μας "άκουσε" και έτσι, μπορεί να χάσαμε την πρωτιά αλλά πραγματικά, ελάχιστα μας πείραξε, μιας και ξέραμε πως θα μας δωθεί μια 2η ευκαιρία στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό στο Πεκίνο να αποδείξουμε την αξία μας :D, αλλά και γνωρίζαμε ότι το σημαντικότερο δεν είναι η πρωτιά, αλλά το ότι μέχρι σήμερα, είχαμε περάσει απλά τέλεια!

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="800" height="660" id="loader" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="FlashVars" value="paramXMLPath=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/c1/param.xml" /><param name="base" value="." /><param name="movie" value="http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/c1/c1.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#121212" /><embed base="." FlashVars="paramXMLPath=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/c1/param.xml" src="http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/c1/c1.swf" quality="best" bgcolor="#121212" width="800" height="660" name="loader" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object>

Κατεβάστε της φωτογραφίες από εδώ

Δεύτερη θέση λοιπόν για την Ελληνική ομάδα, με τους φίλους από την Πολωνία να έρχονται πρώτοι και τους Σουηδούς τρίτους! Τέταρτοι στην κατάταξη βγήκαν οι φίλοι μας από τη Φινλανδία και πέμπτοι οι Δανοί (ετοιμαστείτε για Nosfer@tu στην Κίνα....:hehe:). Φυσικά, η MSI είχε ετοιμάσει και μια όμορφη τελετή λήξης για το event, προσκαλώντας κάθε ομάδα ξεχωριστά για να τους δώσει μια "βεβαίωση" ότι βρέθηκαν στον Ευρωπαϊκό τελικό, καθώς και φυσικά την πρώτη τριάδα, ώστε να πάρουν τα βραβεία τους και τα πανέμορφα μετάλλια!

Κατόπιν, σειρά είχε η διασκέδαση και ο ~250 μέτρων σε ύψος πύργος του Μονάχου! Κάπου στα ~150 μέτρα του, το περιστρεφόμενο πολυτελές εστιατόριο ήταν το σημείο συνάντησης για όλους μας, μέσα από την τεράστια τζαμαρία του οποίου μπορούσαμε να δούμε όλο το συννεφιασμένο Μόναχο, χαζεύοντας τα αξιοθέατά του από ψηλά, ενώ απολαμβάναμε τις gourmet γεύσεις και το αστείρευτο χιούμορ του Luigi, ενός τρελού Ιταλού :hehe:, υπαλλήλου του εστιατορίου, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους showmen που έχουμε δει, με έξυπνο και απίστευτα πετυχημένο χιούμορ!

[bREAK=Επίλογος]

464a68ad045753c.jpg

Δυστυχώς βέβαια, όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν, αλλά οι αναμνήσεις μένουν ζωντανές! Για ακόμα μια φορά καταφέραμε και περάσαμε φανταστικά, τόσο όμορφα που ο ενθουσιασμός αυτός δύσκολα θα φύγει από το μυαλό μας, όπως και το χαμόγελο από τα χείλη μας, όποτε θυμόμαστε το πόσο εκπληκτικά ήταν όλα!

Χαιρόμαστε πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για όλο αυτό που κάνει η MSI. Ακούγεται σαν να βάλαμε ένα καπέλο διαφημιστή, αλλά πιστέψτε μας, δεν είναι έτσι. Έχει κάτι το διαφορετικό αυτό το νέο πρόσωπο της εταιρείας, όλοι οι άνθρωποί της ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους φανταστικά, αλλά και το σημαντικότερο - να περνάνε καλά. Δεν είναι "ρομπότ" ή αυστηροί υπάλληλοι ενός κολοσσού, είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό για κάτι το οποίο πριν λίγο καιρό οι εταιρείες του έριχναν....κατάρες!

Σκεφτείτε για τι αντιμετώπιση μιλάμε: Σας είπαμε ήδη για τον Αντιπρόεδρο της MSI και τον αστείρευτο ενθουσιασμό του όταν μιλούσε με τον Γιώργο για το Overclocking. Ακούστε 2ο σκηνικό: Στο δρόμο για το Biergarden, μηχανικοί της εταιρείας έπιασαν το Γιώργο και τον ρωτούσαν για τις μητρικές τους. Όταν αναφέρθηκαν στα μοντέλα με το P45 chipset, είπε ακριβώς τα εξής λόγια: "The P45 boards were crap!". Κανονικά, θα περιμέναμε μια αρκετά "παγερή" και αδιάφορη αντιμετώπιση - όχι στην περίπτωση της MSI όμως. Εδώ τον έπιασαν και τον ρώτησαν αναλυτικά να τους πει τι έφταιγε, τι πιστεύει ότι θα τις βελτίωνε, θέλαν να τον φέρουν σε επαφή με τους BIOS Engineers, ειλικρινά ενδιαφέρονταν για να κάνουν τις μητρικές τους καλύτερες για να ικανοποιήσουν εμάς τους Overclockers, αυτό το 1% της αγοράς, που όμως καταφέρνει και επηρρεάζει όπως όλα δείχνουν ένα πολύ σημαντικό ποσοστό της υπόλοιπης!

464a695c5b84198.jpg

Αυτό είναι και το σημαντικότερο από όλα για εμάς: Το Overclocking πλέον οι εταιρείες το υποστηρίζουν όσο ποτέ άλλοτε και τα καινούρια τους προϊόντα το κάνουν όλο και πιο προσιτό! Εδώ αναλογιστείτε ότι το O/C Genie, μια νέα τεχνολογία που μας παρουσίασε η MSI, θα κάνει αυτόματο Overclocking και Testing των ρυθμίσεων μέχρι να βρει τις τέλειες, ώστε ακόμα και ο πιο άπειρος χρήστης να μπορεί να μπει εύκολα στο μαγικό κόσμο του hobby μας.

Ειλικρινά, αυτή είναι η σωστή προσέγγιση κατ' εμάς. Άνθρωποι που νοιάζονται και φαίνεται και όχι απλά διοργάνωση ενός αυστηρού διαγωνισμού, που θα προμοτάρει τον ανταγωνισμό, αλλά τον συναγωνισμό και την ευγενή άμιλλα, βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε νέους φίλους στα πρόσωπα ανθρώπων που ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά...!

Κλείνουμε όπως ξεκινήσαμε λοιπόν: Περάσαμε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ και αυτό φαίνεται από τον ενθουσιασμό που υπάρχει παντού μέσα στο κείμενο :D Από την πλευρά μου θέλω να ζητήσω συγνώμη που καθυστέρησα αρκετά να δημοσιεύσω το παρόν thread, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το κράτησαν λίγο πίσω (μαζί με το αργό WiFi του ξενοδοχείου στο Μόναχο :hehe:). Όπως και να χει όμως, έστω και αργά, ελπίζω να απολαύσατε το ταξίδι αυτό παρέα με τους 3 Γιώργηδες (όλη η Ελλάδα λέγεται Γιώργος κατά τους Ευρωπαίους πλέον :hehe:) και ελπίζουμε να σας/μας χαρίσουμε ακόμα καλύτερες στιγμές στο Πεκίνο!

Για ακόμα μια φορά, ευχαριστούμε εσάς που είσασταν μαζί μας και την καταπληκτική MSI για όλα όσα μας έχει έως τώρα προσφέρει!!

[flash=http://reviews.hwbox.gr/jcd/msimoa/Main.swf]quality=high width=800 height=250 parameter=paramete_value

.

Edited by JC_Denton
Link to comment
Share on other sites

Τα λόγια είναι λίγα. Συγχαρητήρια παιδιά για την εικόνα που δίνετε προς τα έξω και μπράβο που περάσατε γαμάτα. Σας εύχομαι πάντα τέτοια παλικάρια.

Link to comment
Share on other sites

Some new videos from overclocking-tv.com about this event :)

First one, some interviews of each team and from the MSI Staff :

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Second one, a funny one about IT Olympics ... juste enjoy \o/

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

And finally, the complete article about MOA European qualifier "Behind the Scene" with all exclusive un-sensored pics ! ;)

This way in english : http://www.overclocking-tv.com/blog/lang/en/archives/172/msi-moa-2009-europe-behind-the-scene.html

Or here in french : http://www.overclocking-tv.com/blog/lang/fr/archives/172/msi-moa-2009-europe-behind-the-scene.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now