Pastelidis.n.s.

Η Corsair ετοιμάζει έναν νέο Flash Drive με χωρητικότητα 128GB !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Corsair Flash Voyager GT 128GB]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528935ff29.jpg[/NEWS_IMG]Τα τελευταία χρόνια η γκάμα στον τομέα των flash drives όλο και μεγαλώνει καθώς πολλές εταιρίες μέρα με τη μέρα παράγουν από ένα καινούριο flash drive. Τα πρώτα flash drives όπως όλοι γνωρίζουμε ξεκίνησαν με χωρητικότητες που άγγιζαν τα 64ΜΒ και 128ΜΒ, χωρητικότητες οι οποίες για την εποχή τους ήταν ένα τεράστιο άλμα στην τεχνολογία. Έπειτα, με την πάροδο των χρόνων είδαμε τα μεγέθη να αυξάνονται μέχρι σήμερα φτάνοντας να μιλάμε και για 128GB.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την ιστοσελίδα του fudzilla, η Corsair εργάζεται πάνω σέ ένα νέο flash drive το οποίο θα είναι χωρητικότητας 128GB έχοντας την ονομασία Flash Voyager GT. To νέο flash drive της Corsair είναι βασιζμένο στην τεχνολογία MLC flash memory κάνοντας χρήση του flash controller, με τις ταχύτητες για read/write να φτάνουν τα 30/28 ΜΒ/s αντίστοιχα. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διαστάσεις 102x39x18mm και έρχεται με δέκα χρόνια εγγύηση από την Corsair. Τέλος το νέο προϊόν της Corsair θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην τιμή περίπου των 350?. Δείτε εδώ ορισμένα tests.

corsair_flashvoyagergt128gb_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

έχω ήδη ένα 64άρι και βολέυομαι,απλά με το 128 θα είμαι ακόμα καλύτερα...ειδικά στην κατασκευη nano pc για το αμάξι μου θα είναι κουτί...

Link to comment
Share on other sites

Λίγο τσιμπημένη δεν είναι η τιμή του, η εμενα μου φαίνεται?

Έτσι δεν γίνεται με κάθε τι καινούριο, που έχει μεγάλη χωρητικότητα; ;) Hint: Τιμές των 1TB HDDs όταν πρωτοκυκλοφόρησαν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now