George_o/c

[Press Release] ASUS Maximus III Formula

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Maximus III Formula]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Η ASUS ετοιμάζεται να προσθέσει την Maximus III Formula στην Republic of Gamers (ROG) σειρά μητρικών καρτών της. Βασισμένη στο Intel® P55 chipset, απευθύνεται κυρίως στο αγοραστικό κοινό των φανατικών gamers μιας και διαθέτει πληθώρα αποκλειστικών χαρακτηριστικών που υπόσχονται να μετατρέψουν την gaming εμπειρία όλων σας σε κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο !

Για να τα δούμε λοιπόν με μια πιο κοντινή ματιά. Ξεκινάμε με το GameFirst, μέσω του οποίου ταξινομούνται κατάλληλα τα network packets με αποτέλεσμα η απόκριση του παιχνιδιού (in-game φυσικά) να βελτιώνεται δραματικά, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται το internet latency. Δεύτερο έρχεται το Speeding HDD, hardware RAID feature που διπλασιάζει την ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων του σκληρού σας δίσκου (H ASUS Maximus III Formula έχει 2 x Speeding HDD θύρες οπότε μιλάμε για δύο δίσκους σε συστοιχία Raid 0 - φωτογραφία εδώ, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να διπλασιαστεί πραγματικά το transfer speed ενός HDD). Επιπλέον, με την χρήση της τεχνολογίας SupremeFX X-Fi η ηχητική εμπειρία που δημιουργείται την ώρα που παίζετε το αγαπημένο σας PC Game, είναι απλά εκπλητική.

Ας μιλήσουμε όμως και λιγάκι για κάποια features που θα συναντήσετε μόνο σε ASUS ROG μητρικές, σκοπός των οποίων δεν είναι μόνο να βοηθήσουν τους gamers, κάνοντας το έργο τους ξεκούραστο και διασκεδαστικό, αλλά επικεντρώνονται σε ακόμα ένα target group , τους overclockers. Από ότι φαίνεται λοιπόν τα σχόλιά μας εισακούστηκαν στην ASUS και έτσι δημιουργήθηκαν τα MemPerfect και MemOK!. Μην ξεχνάμε και το καινούριο - επαναστατικό overclocking interface της ASUS, με την ονομασία ROG connect (περισσότερα για το συγκεκριμένο εδώ). Σας δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε το notebook με το κεντρικό σας σύστημα (overclocking rig στην προκειμένη περίπτωση), έτσι ώστε το tweaking να γίνεται σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και γρήγορα. Επιπρόσθετα unique features της είναι τα εξής: CPU Level Up, Extreme Tweaker, iROG, ASUS Q-LED, Loadline Calibration, EPU, Q-Fan plus, Voltiminder LED, Go Button (φωτογραφία εδώ).

Εν ολίγοις, η ASUS Maximus III Formula σχεδιάστηκε για hardcore gamers και enthusiasts που αναζητούν εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις. Νομίζουμε ότι θα κατα-ευχαριστηθείτε την βολικότητα και την τεχνολογική αρτιότητα που σας προσφέρει έτσι απλόχερα.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a79b6ebe755b.png" alt="ASUS Maximus III Formula" />

Περισσότερες φωτογραφίες της μητρικής, εδώ.

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Χάρη σοβαρά είναι απίστευτη. Και δεν το λέω επειδή ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ από το Press Release, όχι... το λέω επειδή διάβασα πολλά τον τελευταίο καιρό για δαύτη ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως χαίρομαι όπου τα βλέπω. Γιατί χρησιμοποιώ IDE HDDs στο SuperPi και δεν θέλω να χαλάσω το configuration τώρα που το έμαθα :hehe:

//EDIT: Look how HOT that thing is !

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a79c5132a9fe.jpg" alt="ASUS Maximus III Formula" />

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Μπαα δεν θα παρουμε...αλλη Λεζαντα:P

Πηραμε την II και ηταν καρα-μπανανα.Αλλα ηταν ομορφη και αυτη.Κριμα τα 220.

Ασε που βγαζαν BIOS καθε 3 μηνες και αν...και δεν καναν και τπτ.

Αθλιο support και ας ειχε βουίξει το μισο νετ απο τα παραπονα.

Ποτε ξανα ASS-SUS εδω..τουλαχιστων τετοιας σειρας.

Link to comment
Share on other sites

Εκείνη την άσπρη την pcix και τα 2 sata κάτω από τα ram slots να μην είχε και θα ήταν perfect(ή αν τα είχε σε μάυρο/κόκκινο χρώμα)

Κατά τα άλλα τα σπάει.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί η τεχνολογία να εξαλίσσεται, αλλά το συγκεκριμένο για αρκετό καιρό ακόμα θα το θεωρώ πολύ χρήσιμο και μείον σε όσα μοντέλα δεν το έχουν. Γιατί δλδ να αγοράσω ξεχωριστό controller γι'αυτό?

Link to comment
Share on other sites

γιατί πολύ σωστά θεωρούν ότι με τέτοιο σύστημα δεν θα έχεις IDE αλλά SATA συσκευές...

έχουν αντικατασταθεί εδώ και 1+ χρόνο πλέον ακόμα και τα dvd-rw

Link to comment
Share on other sites

θα κανω το ιδιο σχολιο που εκανα και οταν ειχατε πρωτοποσταρει λεπτομερειες για την maximus III: περιμενα να ειναι στην top of the line σειρα hardware εκει που μαλλον θα υπηρχε εσωτερικος ανταγωνισμος με την Rampage II extreme.. Αλλα τι να κανω, ηθελα τουλαχιστον triple channel RAM :(

Φανταστειτε ενα ROG κουτακι παρολα αυτα..: Maximus III, 2x285gtx ROG SLI, ROG panel... Μουρλια!!!

Δεν καθεται και το στοιχημα!!!!!! :(

Link to comment
Share on other sites

Δεν ήταν και τόσο τραγική, μην υπερβάλλεις Γιώργο.

Τραγικη για τα λεφτα της.Τραγικοτατη.

Μητρική με 100 ευρα λιγοτερα την εκανε απλα ρεζίλι.

Αρκετα Bugs...και ασχημη συμπεριφορά στα κρυα...

Το πατημα του NBMAX Sucks...

Τωρα αν η καλη μητρικη φενεται απο τα χρώματα και τον λεζαντα εξοπλισμο ROG κτλ..τι να πω.

Link to comment
Share on other sites

πως είναι δυνατόν να είχε triple channel ram support αφού είναι P55? aka socket 1156, aka Lynnfield? :o

Ναι γιαυτο ειπα θα ηθελα να την ειχαν στην top σειρα δηλαδη σε X58, aka socket 1366, aka Nehalem αλλα εκει υπαρχει ηδη η Rampage ;)

Link to comment
Share on other sites

Τωρα αν η καλη μητρικη φενεται απο τα χρώματα και τον λεζαντα εξοπλισμο ROG κτλ..τι να πω.

To έχω χιλιοπεί. Κανείς δεν μπορεί να βασίζεται στα PRs για να βγάλει συμπέρασμα για ένα προϊόν, γιατί πολύ απλά τα PRs είναι ψυχρό marketing. Πως τυχαίνει να βλέπουμε μεσημέρια για το TepanYaki το νούμερο 1 αντικολλητικό τηγάνι, που κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σε πείσουν ότι πρέπει να το πάρεις; Έτσι και εδώ, έτσι ακριβώς. Και μετά που κυκλοφορούν οι μητρικές και εμφανίζονται τα πρώτα μικρο-προβληματάκια ξενερώνουν γρήγορα οι φανατισμένοι :hehe:

Να σου πω όμως την αλήθεια, για αυτό μου αρέσει το marketing - λειτουργεί σαν παρακλάδι της Οικονομικής Επιστήμης που σπουδάζω. Γιατί αν είσαι σωστός, θα πλασάρεις ένα προϊόν όπως και να έχει. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, για τα κύρια target groups στα οποία απευθύνεται (gamers & enthusiasts) νομίζω δεν θα πέσει έξω. Τώρα αναφορικά με το overclocking και μάλιστα στα κρύα... χμμμ, βλέπουμε αργότερα :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now