George_o/c

Cooler Master Cosmos Pure @ 249?

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Cooler Master Cosmos Pure]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1ff42528b0.jpg[/NEWS_IMG]H Cooler Master ετοιμάζει ακόμα ένα κουτί βασισμένο στο επιτυχημένο Cosmos full-ATX, το CM Cosmos Pure. Ο σχεδιασμός του κουτιού εξελίσσεται ακόμα περισσότερο σε σχέση με το CM Cosmos Black Label Limited Edition, αφού έρχεται με matte black βαμμένες επιφάνειες. Το εσωτερικό, τα panels και το μπροστινό πορτάκι είναι κατασκευασμένα από slate/carbon, ενώ έπειτα γυαλίστηκαν και βάφτηκαν μαύρα.

Οι διαστάσεις του κουτιού είναι 266 x 598 x 628mm και το βάρος του ανέρχεται στα 16.9kg. Η κυκλοφορία αέρα χαρακτηρίζεται ως άριστη, μιας και χρησιμοποιούνται συνολικά πέντε 120άρηδες ανεμιστήρες. Ένας στο κάτω μέρος (intake), δύο στο πάνω μέρος, ένας πίσω (exhaust) και ένας προαιρετικός που κουμπώνει στο HDD cage. Μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 249?.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84bd8332fbe.jpg" alt="Cooler Master Cosmos Pure" /> <img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84bd831bcc7.jpg" alt="Cooler Master Cosmos Pure" /> <img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84bd830d272.jpg" alt="Cooler Master Cosmos Pure" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84bd8328bb1.jpg" alt="Cooler Master Cosmos Pure" />

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Ε σιγουρα θα ηταν καποιος ποιο σοβαρος λογος απο τον δικο μου!! :P

ξανακουσα το review και λεει οτι ειναι για να οδηγει καλυτερα τον αερα στις καρτες γραφικων κ να ψυχονται καλυτερα! Χμμμ.. καλο ειναι που βγαινει!! ;)

ΥΓ: Να βγαζαν και ενα Armor+ all black!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now