George_o/c

ASUS Dual-GTX 285 MARS - Επίσημη κυκλοφορία σε μία εβδομάδα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Dual-GTX 285 Mars Limited Edition]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Την πρωτοείδαμε στην Computex μερικούς μήνες πριν. Η ASUS ισχυρίζεται ότι πρόκειται για την πιο ισχυρή κάρτα γραφικών που παράχθηκε ποτέ, αφού μέσα της κρύβει δύο GeForce GTX 285 GPUs, factory overclocked, με 2GB GDDR3 μνήμης η κάθε μία (4GB GDDR3 μνήμη συνολικά). Στα χαρακτηριστικά ξεπερνά ακόμα και την GTX295, αφού το εύρος μνήμης της κάθε κάρτας ανέρχεται στα 512-bit. Οι χρονισμοί της είναι οι εργοστασιακοί της απλής GTX 285, δηλαδή 648 / 1476 / 2400MHz για τον πυρήνα, τους shaders και την μνήμη αντίστοιχα.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ASUS Dual-GTX 285 Mars limited-edition VGA βρίσκεται ακόμα μία εβδομάδα μακριά από την επίσημη κυκλοφορία της. Στο σύνολο κατασκευάστηκαν 1000 μοντέλα, με την εταιρεία να μην είναι διατεθειμένη να κατασκευάσει περισσότερες. Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι η πλειοψηφία των καρτών αυτών, αν όχι όλες, έχουν ήδη γίνει προ-παραγγελία και μάλιστα με τα χρήματα "μπροστά". Οι enthusiasts δείχνουν να μην έχουν πρόβλημα να αποχωριστούν τα $1250 (1250? εδώ Ελλάδα) που ζητάει σε αντίτιμο η ASUS, πράγμα που σίγουρα μας εξέπληξε μιας και η κατάσταση της οικονομίας δεν ευνοεί τέτοιες αγορές. Ας δούμε ορισμένες φωτογραφίες της, για άλλη μία φορά...

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84d86aaf80d.jpg" alt="ASUS Dual-GTX 285 MARS" /> <img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84d86aee78e.jpg" alt="ASUS Dual-GTX 285 MARS" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84d86ac112d.jpg" alt="ASUS Dual-GTX 285 MARS" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84d86ada365.jpg" alt="ASUS Dual-GTX 285 MARS" />

Ο ευρέως γνωστός overclocker Kinc, χρησιμοποίησε δύο Dual-GTX 285 MARS @ Quad SLi @ LN2 σε μία δημόσια επίδειξη που έγινε, ώστε να test-άρει τις δυνατότητές τους "στα κρύα". Τα αποτελέσματα ήταν από ότι ακούγεται, εντυπωσιακά! Θα σας ενημερώσουμε μες στις επόμενες μέρες για τυχόν εξελίξεις.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84d86b08bb8.jpg" alt="ASUS Dual-GTX 285 MARS" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a84d86b2e90e.jpg" alt="ASUS Dual-GTX 285 MARS" />

Link to comment
Share on other sites

Oικονομική κρίση και πράσινα άλογα! :D

Όση ώρα έγραφα το νέο, το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν αυτό... Ο κόσμος πεινάει, ο κόσμος πεινάει, αλλά οι Mars φεύγουν.

Link to comment
Share on other sites

Όση ώρα έγραφα το νέο, το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν αυτό... Ο κόσμος πεινάει, ο κόσμος πεινάει, αλλά οι Mars φεύγουν.

Που να βγαλει και την εκδοση snickers ;P.. ! λουκουμι!!!:)...

Link to comment
Share on other sites

Καλά ο κόσμος όντος πεινάει, απλά όπως παντού κάποιος μπορεί να μην πάει διακοπές, αλλά την ASUS θα την πάρει.

Ανέστη το κινητό απο εχτές ψήνεσαι να το ανοίξεις? :P

Έχω το Jeep αν θες να το φορτώσουμε!

Και θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.

Και σκάω γιατί είμαι "ελαφρός" OT.

Link to comment
Share on other sites

Ποια κριση ρε παιδια κ πρασινα αλογα..Μην παραμυθιαζεστε! Εγω παραξενευομαι που απο τα 1000 κομματια παγκοσμιως εχει κ η ελλαδιτσα 2 -ισως κ περισσοτερα-καταστηματα που μπορεις να την παραγγειλεις.. Αραγε θα στην φερουν ποτε?

@NoDsl: Ειναι το Asus O/C Station. Υπαρχει κ στα news του box ;)

Link to comment
Share on other sites

Η δικιά μου η απορία είναι, τι τα θέλει τα 2 psu...

Για σταθεροτητα , επαρκεια ρευματος κ.λ.π

Το ενα psu ειναι συνδεδεμενο με την μητρικη και το αλλο με την VGA

edit: Jim@kiS με προλαβες

Link to comment
Share on other sites

2Κ PSU δλδ για επάρκεια ρεύματος?

Κάποιο λάκο έχει η φάβα, δε παίζει να χρειάζονται τόσα πολλά, εκτός και αν τα corsair δεν μπορούν να δώσουν τόσο ρεύμα, με αποτέλεσμα να μην θέλει να ντροπιαστεί. Όπως και να έχει είναι υπερβολικό.

Αν ήταν έτσι, και ο hipro δε θα έπρεπε να βάζεις 2 δικά του για σταθερότητα, αλλά δε νομίζω να το κάνει. Οπότε ή έχει τέλειο τροφοδοτικό, ή απλά ξέρει να υπολογίζει ρεύματα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά 975 που παίζει στα 5200MHz+ Vantage @ LN2 + 2 x Dual-GTX 285 MARS @ LN2, θέλουν πολύ, πάρα πολύ ρεύμα για να βγάλουν όλο το τεστ. Λογικότατο είναι να θέλουν 2 τροφοδοτικά. Για καθημερινή χρήση, με τις κάρτες αυτές και ένα δυνατό i7, φτάνει το 1000άρι. :)

Φανταστείτε ότι Core i7 920 @ 4.5GHz + 2 x Radeon HD 4870X2 @ CrossFireX @ stock clocks, τραβάνε κατά την διάρκεια του 3DMark06 900W+ ;) Πόσο μάλλον στο Vantage που τα GPU Tests είναι πολύ πιο βαριά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now