Jden

Απαραιτητα Programmes για overclocking

Recommended Posts

Καταρχην θα ζητησω μια συγνωμη απο τους moderators του forum που περνω την πρωτοβουλια να ανοιξω αυτο το Θεμα αλλα οσο και να εψαξα στο forum δεν βρηκα κατι.

Προτεινω να βαλουμε εδω οσο programmes χρειαζεται ενας νεος overclocker για να εχει τα απαραιτητα για να ξεκινησει την διαδικασια του o/c.

Αν γινοταν να γινει και sticky θα ηταν τελειο και θα βοηθησει ολους τους νεους χρηστες.Επισης μια περιγραφη απο το καθε προγραμμα θα ειναι παραδεισος για εμας τους νεους o/c.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα να σε βοηθησω φιλε αλλα ειμαι νεος στον τομεα του ο/c.

Απλα μου ηρθε η ιδεα μιας και θελω να κανω στον i7 920 και εχασα την μπαλα μεσα στο forum αν κ βρηκα εναν τρομερο οδηγο για τον 920 και πως να φτασει τα 4Gz δεν βρηκα πουθενα τι προγραμματα να χρησιμοποιησω.Οποτε εβαλα την ιδεα στο τραπεζι...

Link to comment
Share on other sites

Όντως καλή ιδέα για τα προγράμματα που βοηθούν στο oc....;)

Όσο για τον οδηγό δεν βρήκες κάποιο πρόγραμμα, για τον πολύ απλό λόγο ότι οι ρυθμίσεις είναι

μέσα από το bios, το καλύτερο και ασφαλέστερο "πρόγραμμα" για oc...;)

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ειναι το ενα http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm αλλα ειναι μαλλον μονο για intel μητρικες δεν ξερω τι εχεις εσυ

το αλλο θα το βρεις στο cd με τους drives τις μητρικης σου συνηθως ολες εχουν ενα εγω για παραδειγμα που εχω gigabyte εχει το easytune6

Link to comment
Share on other sites

Παιδια δεν ζητησα προγραμμα o/c για την μητρικη μου απλα ποια προγραματα ειναι απαραιτητα για να τσεκαρεις αν ειναι σταθερο το pc,θερμοκρασιες και ολα αυτα.

Εννοειται οτι το o/c θα γινει μεσο bios.

Link to comment
Share on other sites

για θερμοκρασιες κοιτα το hwmonitor που εχει ενδειξεις για cpu ,gpu chipset, σκληρους στροφες ανεμηστηρα και min-max θερμοκρασια οποτε το αφηνεις ανοικτο τρεχεις κατι και σου δειχνει ποια ηταν η max θερμοκρασια. Για σταθεροτητα κοιτα το prime 95 http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=103 kai to OCCT το οποιο στρεσαρει cpu,gpu,μνημες και τροφοδοτικο

http://downloads.guru3d.com/OCCT-(OverClock-Checking-Tool)-3.0.0-download-1880.html

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν είπα ότι θα ανεβάσω το GTA IV και καμιά 25αριά HD 1080p ταινίες... :P Ένα αρχείο 145MB με 60 overclocking programs μόνο. :)

Εγώ τα ανεβάζω τώρα αλλά θα είναι διαθέσιμα μόνο για 10 downloads. Θέλω να δώσω το αρχείο (όταν ανέβει) σε κάποιον καλό Χριστιανό :hehe: να το ανεβάσει με Premium account και μετά να μου δώσει download link για να ανοίξω νέο thread :). Όποιος θέλει PM me.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

οχι ειναι δυσκολο να βρεθει premium account..γιατι ολοι ψαχνουν κατι στο τσαμπα κ ετσι...αρα βολευτειτε με το free user..

http://www.hwbox.gr/hwbox-2d-team/5679-h-o-t-60-overclocking-benchmarking-stressing-tools-pou-den-prepei-na-xasete.html αυτό δεν το είδες... προτίμησες να σταθείς στο ότι "ψάχνω κάτι στο τσάμπα κ έτσι..."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now