George_o/c

[INFO INSIDE] MSI MOA 2009 Grand Finals @ Πεκίνο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI MOA 2009 Grand Finals]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839a8077.jpg[/NEWS_IMG]Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πέρασαν με επιτυχία την φάση του ημιτελικού και βρίσκονται τώρα μία ανάσα από τον τελικό. Από τις συνολικά 64 χώρες παγκοσμίως που πήραν μέρος στα προκριματικά του Master Overclocking Arena, μόνο 20 θα συμμετέχουν στον τελικό, μία από αυτές και η Ελλάδα. Στον Ευρωπαϊκό ημιτελικό του Άμστερνταμ οι hipro5, gprhellas και JC_Denton έφεραν την πρωτιά στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η Ελληνική overclocking κοινότητα "μετράει" ! Πάμε όμως να δούμε λίγα παραπάνω πραγματάκια για τον τελικό, ώστε να είμαστε όλοι ενήμεροι σχετικά με το πρόγραμμα και το δύσκολο έργο των παιδιών.

Η άφιξή τους θα γίνει στις 28 Αυγούστου (πρωί), ενώ ο μεγάλος διαγωνισμός θα λάβει χώρα το μεσημέρι-απόγευμα του Σαββάτου. 12:00 - 14:00 είναι η ώρα του wPrime 1024M (v2.00 όχι v1.55), ενώ 14:30 - 17:30 έχουμε την εντυπωσιακή μάχη στο 3DMark Vantage Performance Preset. Την επόμενη μέρα όλοι οι overclockers πρόκειται να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, με μία σύντομη αλλά μαγική βόλτα στο Πεκίνο. Παρατηρεί λοιπόν κανείς ότι η MSI δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον διαγωνισμό, αλλά φροντίζει και για την άνεση & ευχαρίστηση των overclockers.

Ας ρίξουμε τώρα και μια σύντομη ματιά στον εξοπλισμό που οι overclockers καλούνται να χρησιμοποιήσουν. Ένα μεγάλο μπράβο στην διοργανώτρια MSI, όπως επίσης και στους σπόνσορες Intel, NVIDIA, OCZ, Western Digital, Antec για τα παρακάτω:

M/B => MSI Eclipse SLi

VGA => MSI 275GTX Lightning

CPU => Intel Core i7 975 Extreme Edition

RAM => OCZ Blade DDR3-2133 Triple Channel Memory Kit

HDD => Western Digital RE3 750GB

PSU => Antec CP-1000

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a8baa6f2e559.gif" alt="MSI MOA 2009 Grand Finals" />

Τα Windows Vista x64 SP2 θα είναι ήδη pre-installed στον HDD μαζί με τους 190.38 NVIDIA GeForce/ION Drivers και τα SetFSB 2.2.125.92, CPU-Z 1.52, GPU-Z 0.3.4, RivaTuner beta version, MemSet 4.0, MSI Lightning Afterburner και MSI Overclocking Center.

Πριν ολοκληρώσουμε την σύντομη αυτή αναφορά μας στα τελικά του MSI MOA 2009... Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο hipro5 λόγω καθαρά προσωπικών λόγων, δεν θα βρίσκεται με την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή (gprhellas & JC_Denton) στο Πεκίνο. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρηθήκαμε αρκετά όταν το μάθαμε, μιας και τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό πάνω στο overclocking και λειτούργησε σαν παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους overclockers. Μετά όμως από ώριμη σκέψη, βρέθηκε ένας ιδιαίτερα άξιος αντικαταστάτης που μπορούμε να πούμε ότι αδιαμφισβήτητα πληρεί όλα τα προσόντα για να κάνει την Ελλάδα περήφανη. Το όνομά του; Stelaras :T:

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a8baa6f3daed.jpg" alt="MSI MOA 2009 Grand Finals" />

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Το τηλεφωνημα και η προσκληση του gprhellas πριν 10 μερες ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη για μενα . :)

Σιγουρα ο Hirpo5 ειναι μερικα σκαλια πανω απο ολους , αλλα ελπιζω με λιγη τυχη να τα παμε καλα . Μακρια απο μπανανες βασικα ... και ολα τα αλλα πιστευω οτι θα ερθουν.

Ηδη βρεθηκαμε μια φορα με τον gprhellas και λογικα θα ξαναβρεθουμε πριν φυγουμε για Πεκινο , ωστε να κανουμε μια μικρη προπονηση.

Περιττο να πω οτι συνεχως με ελεγε Γιωργη . Η δυναμη της συνηθειας .:D

YΓ . Το event αυτο δεν αλλαζει την αποφαση που εχω λαβει εδω και 2 μηνες να μεινω μακρια απο τα bench κλπ .

Link to comment
Share on other sites

Και στο περσινό MOA είχε πάει ένας που σταμάτησε και ένας που είχε καιρό να παίξει.Το ίδιο και φέτος.Καλός οιωνός πιστεύω...Καλή επιτυχία κορμιά.Και με το κυπελάκι....:D :D :D

Υ.Γ.:Χαίρομαι πολύ που πάει ο Στέλιος σε ένα διαγωνισμό γιατί αποτελεί επιβράβευση/αναγνώριση της τρομερής δουλειάς που έχει κάνει τα τελέυταία χρόνια.Well done BRO :P :p :P

Link to comment
Share on other sites

Στέλιο θυμάσαι τι σου είχα πει; Μία ανεπανάληπτη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Προσωπικά χαίρομαι για ένα λόγο παραπάνω, αυτό ακριβώς που είπε ο Ζέστης: Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς ανταμείβονται (εν μέρη) με αυτό το "ταπεινό" ταξιδάκι.

Καλή επιτυχία και από εμένα ρε μαν ! :T: gpr & Stelaras = Όλα τα λ7 :D

P.S. Κόψτε τα ΒRO πλιζ. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Συγχαριτηρια παιδια και καλη επιτυχια σας ευχομαι :whoohoo:

Καλο ταξιδι να εχετε και μακαρι να εχουμε ευχαριστα νεα ! :T:

edit:Μολις θυμηθηκα αυτο :D

Να ειστε στην κεντρικη πλατεια Tiananmen και να ερχονται οι κινεζοι να σας ξυπνανε :)...

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]
Link to comment
Share on other sites

όταν το έμαθα κι εγώ :whistling: στεναχωρήθηκα για τον hipro5 αλλά χάρηκα πολύ και για τον Στέλιο. Πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι είναι αντάξιος του Γιώργη και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: η πρωτιά. Stelara & Gpr, σας εύχομαι τα καλύτερα! Jc δεν θέλω να σου ξεφύγει τπτ από Πεκίνο :hehe:

YΓ . Το event αυτο δεν αλλαζει την αποφαση που εχω λαβει εδω και 2 μηνες να μεινω μακρια απο τα bench κλπ .

σίγουρα αλλά μην παίρνεις όρκο ;P..

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μιας και σημερα φευγετε,σας ευχομαι καλα να περασετε και αν κατσει καλο hardware,μια καλη θεση(για το τελευταιο ισως να βοηθουσε και μια χειραψεια με τον tsan πριν την αναχωριση :P )

Link to comment
Share on other sites

IMO μην πάτε στους τελικούς αλλά δείτε αυτά τα 2, δεν πας κάθε μέρα Πεκίνο :)

και το τείχος δεν είναι ΤΟΣΟ μακριά, απλά μην βάλετε κανα στοίχημα του τύπου "τα λέμε στην άλλη άκρη" γιατί θα παίζουμε με Core i2842 όταν θα φτάσετε :)

Και μια useless πληροφορία, το ότι το τείχος είναι το μόνο ανθρώπινο κατασκεύασμα που φένεται απο το φεγγάρι με γυμνό μάτι, είναι μύθος γιατι δεν φένεται ούτε με σφαίρες

Link to comment
Share on other sites

καλη επιτυχια guyzzz!! Α ρε αυτα ειναι ωραια πραγματα!! Ταξιδακι, παρεουλα, και ενασχοληση με το παθος σου!! Γυριστε γεματοι εμπειριες κ ομορφες αναμνησεις!!! :D:D

Link to comment
Share on other sites

καλή επιτυχία στη ομαδάρα και εύχομαι να τα σαρώσει όλα μα πάνω απ'όλα να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα. "stick together team"

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα το τοιχος δε με συγκινει .

Απαγορευμενη πολη θελω να δω ... την Tiananmen , Ming Dynasty Tombs και ισως temple of heaven .

Το overclocking το αφηνω τελευταιο ... αλλα αναγκαιο . :hehe:

Ευχαριστουμε και ελπιζουμε για τα καλυτερα . :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now