GoriLLakoS

R.O.G. Asus Maximus III Gene . . . στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του μήνα !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus Maximus III Gene Revealed]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Μετά την ASUS Maximus III Formula που μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ η ASUS ανακοίνωσε μία ακόμα μητρική της σειράς ROG βασισμενη στο νέο ολοκληρομένο της Intel aka P55 και socket LGA-1156 ! Το όνομα αυτής Republic of Gamers Maximus III Gene και αντίθετα με την Maximus III Formula είναι Micro-ATX μητρική με 4 Expansion Slots ! To LGA-1156 Socket θα παίρνει τροφοδοσιά απο ένα 10-phase digital PWM κύκλωμα και η μητρική θα διαθέτει 4 Slot για DDR3 μνήμης, ενώ όπως όλα τα P55 Based Mobos θα υποστηρίζει Dual Channel διάταξη !

Φτάνοντας στα 4 expansion slots που γράψαμε στην αρχή, 2 απο αυτά είναι PCI-E x16(electically dual x8), ένα ακόμα είναι PCI-E x4 τοποθετημένο ανάμεσα στις δύο "μεγάλες" PCI-E και το τελευταίο έιναι ένα απλό PCI Slot !

Όσον αφορά τις δυνατότητες συνδεσιμότητας της μητρικής, είναι εξοπλισμένη με gigabit Ethernet, Firewire, USB, eSATA και 8-channel ASUS SupremeFX X-Fi, ακριβώς όπως στις Rampage II Gene and Maximus II Gene. Η ASUS Maximus III Gene αναμένεται να φτάει στα ράφια των καταστημάτων στο τέλος του μήνα που διανύουμε, ενώ η τιμή της παραμένει ακόμα άγνωστη !

Μερικές φωτογραφίες απο την πολυαναμενόμενη ASUS Maximus III Gene :

54a9136f4bc221.jpg

54a9136f4cf76d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now