GoriLLakoS

ASUS Presents TUF Series Sabertooth 55i

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS TUF Series Sabertooth i55 Motherboards Revealed]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, θα βρείτε πώς η σειρά TUF είχε κάνει το ντεμπούτο της στην Cebit 2009 τον Μάρτιο που μας πέρασε εδώ, ενώ το εμπορικό της όνομα τότε ήταν το 'Marine Cool" . Για την ASUS η σειρά TUF Sabertooth είναι κάτι παραπλήσιο με την σειρά R.O.G.(Republic Of Gamers) στοχέυοντας όχι στο overclock αλλά στην καινοτομία υλικών κατασκευής και την ψύξη !

Την τροφοδοσία του επεξεργαστή έχει αναλάβει ένα 12+2 Phase VRM κύκλωμα ενώ τα 4 κανάλια DDR3 μνήμης έχει αναλάβει να τροφοδοτεί ένα 2-Phase VRM !Τα Expansion Slots αποτελούνται από 2x PCI-E 2.0 x16 (που δουλέυουν ώς x8, x8 σε SLI και CrossFireX), 2x PCI-E x1 και τέλος 2x PCI Slots.Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι storage controllers οι οποίοι προσφέρουν παραπάνω SATA ports και υποστηρίζουν το ASUS DriveXpert technology !

Κάπου εδώ τελειώνουν τα συμβατικά χαρακτηριστικά που μπορεί καποιος να συναντήσει και σε άλλες μητρικές και αρχίζουν τα χαρακτηριστικά της σειρά TUF !

Ποια είναι αυτα?

Μεταλλικές ψύκτρες με κεραμική επικάλυψη τα οποία μεγαλώνουν την επιφάνεια ψύξης κατά 50% για ταχύτερη αποβολή θερμότητας καθώς και TUF-Branded MOSFETs και πυκνωτές !

Το κάτω μέρος των DDR3 Dimms είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπάινει η μνήμη αναμεσα τους και να κουμπώνει και να μην χρειάζεται κάθε φορά που ο χρήστης αλλάζει μνήμες να βγάζει και την κάρτα γραφικών επειδή τα clips χτυπάνε επάνω της και μπλοκάρουν την αφαίρεση των Dimms ! Άλλο ένα νέο χαρακτηριστικό που δεν έχουμε ξαναδεί είναι το Coolmem Fan frame που επιτρέπει την ψύξη των μνημών με την βοήθεια ενός ανεμιστήρα !

Εκτός απο όλες τις παραπάνω καινοτομίες, η σειρά TUF θα έχει ακόμα περισσότερες, που μάλλον θα μάθουμε σιγά σιγά ! Λόγος για την τιμή της και την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχει γίνει !

Μερικές φωτογραφίες και πληροφορίες για την ASUS TUF Series Sabertooth i55 :

54a914841868f9.jpg

54a9148419eb92.jpg

54a914841be4a6.jpg

54a914841dd7eb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now