George_o/c

[Press Release] OCZ: 4GB Dual Channel DDR3 Memory kits για την πλατφόρμα LGA1156

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ announces 4GB dual channel DDR3 memory kits for LGA1156 platform]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d0abbb590bf.jpg[/NEWS_IMG]Η OCZ, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή μνημών που δίνουν έμφαση στις υψηλές επιδόσεις την καινοτομία και την υψηλή αξιοπιστία, ανακοίνωσε νέα low voltage DDR3 kits ειδικά για το επερχόμενο Intel® P55 Chipset. Όλοι λοιπόν οι κάτοχοι LGA1156 Core i7, i5 & i3 ας ετοιμαστούν για δυνατές συγκινήσεις, αφού τα OCZ 4GB DDR3 dual channel kits προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση και "ανεβασμένες" συχνότητες.

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζουμε ένα εντελώς καινούριο lineup DDR3 dual channel memory kits που κατασκευάστηκαν για να εκμεταλλεύονται τις επιδόσεις της πλατφόρμας P55 στο έπακρον", τόνισε o Alex Mei, CMO του OCZ Technology Group. "Τα συγκεκριμένα gaming kits είναι κατάλληλα επανδρωμένα με πρώτης ποιότητας screened chips. Άλλωστε, πως αλλιώς θα απολάμβαναν οι πελάτες μας εκπληκτικές επιδόσεις και βραχώδη σταθερότητα σε τόσο μικρά voltages;"

"Αλήθεια, ενθουσιάζομαι ιδιαιτέρως όταν βλέπω την καινοτόμα προσπάθεια της εταιρείας μας όποτε η Intel πρόκειται να κυκλοφορήσει νέες performance platforms. Σε συνεργασία με την Intel, είμαστε περήφανοι που τα προϊόντα μας δίνουν περίσσια ώθηση στην απόκριση του συστήματος, διατηρώντας ταυτόχρονα τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα. Πλέον οι Do-it-Yourself Enthusiasts, όχι μόνο θα κτίσουν ένα σύστημα στην αιχμή της τεχνολογίας, αλλά θα έχουν και χρήματα για αγορά PC Games ή Blu-Ray Videos. Εξάλλου η πολυ-αναμενόμενη πλατφόρμα της Intel απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες !"

Για να δούμε τώρα αναλυτικά τα καινούρια dual channel kits της OCZ:

Σημείωση: Όλα τα OCZ modules είναι 100% hand-tested, ώστε η αξιοπιστία τους να είναι εξασφαλισμένη. Επιπλέον έρχονται με XTC (Xtreme Thermal Convection) heatspreaders για πιο αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας. Τέλος, όπως εξάλλου όλα τα προϊόντα της OCZ, έτσι και τα προαναφερθέντα memory kits είναι backed up από την OCZ με εγγύηση εφόρου ζωής.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a999bebec650.jpg" alt="OCZ 4GB dual channel DDR3 P55 kits" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a999bec057b7.jpg" alt="OCZ 4GB dual channel DDR3 P55 kits" />

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now