George_o/c

[Press Relase] EVGA GeForce GTX 285 Classified

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA GeForce GTX 285 Classified]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839976e0.jpg[/NEWS_IMG]H ASUS MARS έφερε τα πάνω κάτω στην κοινότητα των overclockers, με τον dual-GeForce GTX 285 Accelerator της, με τον οποίο δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις G200b GPUs σε Quad SLI. Έρχεται λοιπόν τώρα η EVGA και ανακοινώνει την EVGA GeForce GTX 285 Classified (01G-P3-1190-AR), τον πρώτο single-GPU GeForce Accelerator με υποστήριξη 4-Way SLI. O αριθμός των motherboards που μπορούν να αντέξουν τόσες κάρτες γραφικών δεν είναι μεγάλος, ωστόσο η EVGA ευελπιστεί ότι θα χτυπήσει φλέβα χρυσού με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών.

Oι χρονισμοί της EVGA GeForce GTX 285 Classified είναι ολόιδιοι με αυτούς του αρχικού μοντέλου της NVIDIA (648/1242MHz για τον πυρήνα και την μνήμη αντίστοιχα), αφήνοντας το overclocking στους επίδοξους enthusiasts. Βελτίωσε όμως την κάρτα πολύπλευρα, έδωσε δηλαδή έμφαση σε άλλους τομείς. Παρόλο που η μνήμη παρέμεινε στο 1GB, η κάρτα έρχεται με full ψηφιακό PWM 8 φάσεων, διάφορα high grade components όπως υψηλής απόδοσης πυκνωτές, τροφοδοσία της κάρτας μέσα από τρία 6-pin PCI-E power connectors, σημεία μέτρησης του ρεύματος (VPLL, DRAM VDDQ, DRAM VDD και VGPU), πλήρης υποστήριξη για το EVbot (μία συσκευή της EVGA που δίνει την ευκαιρεία στον χρήση να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της κάρτας) και 4-Way SLI support. Τέλος αναφορικά με το EVbot, να σημειώσουμε ότι μπορεί να συνδεθεί απευθείας πάνω στην κάρτα.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το SLI bridge, πιστεύουμε όμως ότι θα έρχετε μαζί με την EVGA GeForce GTX 285 Classified ή την EVGA X58 Classified 4-Way SLI. Η κάρτα έγινε ήδη listed στο site της EVGA, διαθέσιμη για προπαραγγελία στην τιμή των $379.99.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a9edc6449c88.jpg" alt="EVGA GeForce GTX 285 Classified" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a9edc645a29a.jpg" alt="EVGA GeForce GTX 285 Classified" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a9edc64675f3.jpg" alt="EVGA GeForce GTX 285 Classified" />

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Κάρτα που βγήκε μόνο και μόνο για να πουλήσει μούρη μέσω των ρεκόρ που θα φέρει - 3x PCI-Express Connectors? Απίστευτη κατάσταση, το τραβάνε από τα μαλλιά το θέμα!

Όσο κι αν χαίρομαι ρε γμτ που ακολουθούν τέτοιες τακτικές και βοηθούν τους Overclockers να πάνε όσο ψηλότερα γίνεται, ξενερώνω γιατί ο απλός χρήστης/overclocker χάνει τη χαρά του υπερχρονισμού - σιγά τη διαφορά που έχουν εδώ που τα λέμε τα default της ρολόγια από τα max stable on air...

Περιμένω πως και πως τις κάρτες της ATi εγώ πάντως, ας βγάλουν ότι θέλουν στην EVGA :D

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι είναι χειρότερη από μία GTX 295. Τόνισα όμως και μες στην "Ανακοίνωση Τύπου" (aka Press Release) ότι είναι άλλα τα χαρίσματα της και απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό κοινό. Αυτή είναι να την έχεις για να πάρεις όλες τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία της GTX 285 στο hwbot, ξεσκίζοντάς την στα άζωτα. :)

Link to comment
Share on other sites

το ποστ μας μπερδεύει γιατί αναφέρει την μαρς και την απάντηση της evga

και εγώ για διπλή 285 κατάλαβα ότι ήταν αλλά η τιμή δεν μου καθόταν :gizmo:

Link to comment
Share on other sites

Όχι, όχι είναι ξεκάθαρο παιδιά. Γράφω ξεκάθαρα ότι πρόκειται για single GPU. Το "σαν απάντηση στην πρόταση της ASUS" δεν σημαίνει από μόνο του ότι μιλάμε για dual GPU σε ένα PCB, η πρόταση δεν τελείωνε εκεί, είχε και συνέχει μετά το κόμμα.

Anyway, το έκανα edit για να γίνω πιο καταννοητός. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now