George_o/c

Περισσότερες πληροφορίες για το λανσάρισμα του AMD 8-series Chipset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Leo Dorado DirectX 11 SATA 3 USB 3]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5ea0a7.jpg[/NEWS_IMG]Το επερχόμενο δίδυμο platforms της AMD, η high-end "Leo" και η mainstream "Dorado" θα συγκεντρώσουν σε μερικούς μήνες την προσοχή όλων στην εταιρεία. Αναμένονται πολλά φρέσκα προϊόντα, όπως νέοι επεξεργαστές (στα σκαριά), κάρτες γραφικών νέας γεννιάς με υποστήριξη DirectX 11, με την 8-series platform core-logic (chipset) οδηγό στο δύσκολο αυτό έργο που καλείται να φέρει εις πέρας η AMD. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συλλέξαμε από το VR-Zone και το techpowerup, το καινούριο chipset της AMD θα καταφθάσει με δύο διαφορετικά launches. Εκτιμάται ότι θα συμβούν κάπου ανάμεσα στον Απρίλη και τον Μάη του 2010.

Τον Απρίλιο του 2010 λοιπόν, τα ράφια των καταστημάτων θα γεμίσουν με μητρικές που βασίζονται στα high-performance 890FX και 890GX northbridges + SB850 southbridge και θα απευθύνονται στους enthusiasts. Από τα παραπάνω εξαρτάται η λειτουργία της νέας πλατφόρμας Leo, που θα αντικαταστήσει την Dragon. Από 'κει και πέρα έχουμε σε αναμονή τα 880G northbridge + SB810 southbridge προγραμματισμένα για τον Μάιο του 2010. Έτσι θα ιδρυθεί σιγά-σιγά και η πλατφόρμα Dorado, αντικαταστάτρια της Pisces.

Τέλη Νοέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς το sampling όλων των προαναφερθέντων, ώστε να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο αντίστοιχα. Πολλά υποσχόμενες state-of-the-art τεχνολογίες όπως SATA 6GB/s (SATA III), USB 3.0, ενσωματωμένο MAC & clock generator, όπως επίσης και μερικές ακόμα "εμπιστευτικές" αλλαγές, θα κάνουν την διαφορά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι υπομονή.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614aa190d7d79a2.gif" alt="AMD Leo Dorado DirectX 11 SATA 3 USB 3" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now