WebHunter

H Asus GTX 285 Matrix παρουσιάζει τις δυνατότητες της

Recommended Posts

[news_img=Asus GTX 285 Matrix - Pure power]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a5b5e014daa8.jpg[/news_img]Πουλήθηκε πριν καν καταφέρει να έρθει στα ράφια των καταστημάτων, η συλλεκτική κάρτα της Asus, έσπασε τα ρεκόρ λειτουργίας σε πρόσφατο διαγωνισμό overclocking που πραγματοποιήθηκε από το tweakers.net. O υπεύθυνος για την ανάδειξη της, ο Neil Breems, συνδύασε τις χαμηλές θερμοκρασίες που μπορεί να προσφέρει το υγρό άζωτο μαζί με μια tweaked έκδοση του Riva Tuner. Κάτω από τέτοιες συνθήκες η κάρτα «αναγκάστηκε» να λειτουργήσει σταθερά με συχνότητες 1100 MHz στον πυρήνα, 2452 MHz στους shaders και 2800 MHz στις μνήμες.

<o></o>

Η GTX 285 Matrix κατάφερε και τελειώσει με επιτυχία το 3D Mark 06 σχεδόν στις διπλάσιες συχνότητες λειτουργίας, από αυτές που προβλέπει ο κατασκευαστής, δηλαδή τα 648/1476/2484 MHz αντίστοιχα για core/shader/memory. Το υπόλοιπο setup που χρησιμοποιήθηκε αποτελείται από μητρική με chipset P55, επεξεργαστή Intel Core i5 750 με συχνότητα λειτουργίας τα 2.66 MHz, μνήμες Corsair Dominator GT DDR3-2000 και τροφοδοτικό Corsair HX850W.

<o></o>

Για λόγους NDA, το tweakers.net δεν εμφάνισε το score στον επεξεργαστή, ωστόσο μπορείτε να απολαύσετε το μεγαλείο της κάρτας γραφικών στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1354aa577ce4d72d.jpg

1354aa577ce64eb6.jpg

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Ειδαν οτι δουλευει και το κανουν - το θεμα ειναι οτι αν αρχισουν οι reference λυσεις να γινονται ολο και πιο "χαλια", για να δικαιολογειται το κοστος μιας "o/c" εκδοσης, τοτε απλα νομιζω οτι οι παλιοι θα ξενερωσουν.

Οπως παντα ομως, η νεα "γενια" θα το αποδεχτει και δε θα εχει προβλημα :P

Link to comment
Share on other sites

Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Ουσιαστική βελτίωση στις επιδόσεις δεν θα δεις. ;)

Απλα μου τη ζηταει καποιος κ σκεφτομαι να του την δωσω (καλη τιμη) κ να παρω αυτη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now