Aristos

Fifa 10 Demo!

Recommended Posts

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Το ξέρετε ότι σε δύο ημέρες θα μπορούμε να κάνουμε download το demo του Fifa 10;!!! Θα υπάρχει για PC, PS3 και Xbox και, ειλικρινά, με τόσα που έχω δει και διαβάσει για το παιχνίδι, έχω πορωθεί.

Υπάρχει κανείς εδώ που να παίζει fifa, για να τα πούμε λίγο αφού κατεβάσουμε το demo;

Fifa :kiss:...

Link to comment
Share on other sites

Τωρα που ολοι λενε οτι ψιλοφτιαχνει το FIFA, εσυ λες οτι εχει χαλασει :hehe:

Δεν ξερω ειναι η αληθεια - παιζει να φτανει σιγα-σιγα το FIFA το Pro, δε νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα οπως τοτε με το ISS.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν έχει αρχίσει να φτιάχνει, πάντως εποχή PES 6, που είχα παίξει και για τελευταία φορά fifa, δεν μου άρεσε καθόλου.....από τότε καμία επαφή:D

έχω να παίξω FIFA απο το FIFA 96 μετράω?

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε και αγώνες σάλας;;;:D

Link to comment
Share on other sites

Μέτριο ήταν το FIFA 09... PES FTW ! :) Βασικά μαζευόμασταν σε ένα net cafe εδώ στο Ρέθυμνο όλοι οι καμένοι ποδοσφαιρόφιλοι φοιτητές (έχουν 4 καναπέδες με PS3 και καιγόμαστε στα ποδοσφαιράκια :hehe:), το PES μου άρεσε πιο πολύ :) Fifa είχα βέβαια να παίξω από το 2002, γιατί τότε έπιασα το PES. Επειδή όμως ξεκίνησα με Fifa back in '98, θέλω να το δω να καταξιώνεται ξανά...

Άντε να δούμε τι θα κάνουν τα επόμενα. Δεν νομίζω να έχουν πολυφτιάξει όμως...

Link to comment
Share on other sites

Το 96, το έπαιζες με τα 3 πλήκτρα space, alt, ctrl.

Αν θυμάμε καλά το Ctrl ήταν η σέντρα και είχε ένα bug που έβαζες με λόμπα γκολ απο τιν δεξιά άκρη της σέντρας λίγο πρίν το πλάγιο και κρέμαγες τον τερματοφύλλακα 100% σχεδών με καλή ομάδα.

ΤΟ abuse.:D :D

Link to comment
Share on other sites

Ατελείωτο γέλιο είχα ρίξει στα World Cup 98 και Fifa 99 με τα διάφορα bugs :hehe:

Στο πρώτο, όταν η μπάλα ήταν σε απόσταση 4-5 μέτρα από τον τερματοφύλακα, πολλές φορές έκανε μια εντελώς αιφνιδιαστική πλαγιαστή κίνηση ala Superman και έπιανε την μπάλα. Στο Fifa 99 απολάμβανα απίστευτα το πλήκτρο Q. Δεν θυμάμαι πως λεγόταν, θυμάμαι μόνο ότι το είχα βάλει στο Q. Όταν είχε ο παίκτης την μπάλα, απλά έτρεχες τους περνούσες όλους, πατούσες ένα Q και περνούσες πάνω από τον τερματοφύλακα με μία περίεργη τρίπλα (σαν να κάνει πηδηματάκια :hehe:) και GOAL! :hehe: Όταν πάλι δεν είχες την μπάλα, το Q ήταν και καλά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα :hehe: Ε ρε γέλια. :D

Αξέχαστες εποχές τότε... Να παίζω στο Professional Ιταλία - Ελλάδα WC 98 (εγώ είχα την Ελλάδα :hehe:) να έχω φάει 5 γκολ (δημοτικό πήγαινα τότε, δεν ένιωθα και πολύ) και να βλέπω τον Vokolos (:hehe:) με την καράφλα, όταν τρώγω το 5ο γκολ να τρέχει πάνω στο camera man εκνευρισμένος και να παίζει κλοτσιά/μπουνιά (δεν θυμάμαι ακριβώς τι) στην κάμερα :hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Γενικα το fifa ειναι πιο arcade ποδοσφαιρακι (:hehe:) Ανεκαθεν ολες οι εκδοσεις του ειχαν bugs και εβρισκες τροπο να βαζεις γκολ σε φαση ρουτινας γιαυτο εχασε πολυ!! Το pro εχει πιο πολυ παιδεμα οπως κ να το κανουμε ;)

Link to comment
Share on other sites

Fifa 99 - Palmeiras - Carvahlo (ή κάπως έτσι). Το παλικάρι fail στα stats ΑΛΛΑ:

Απλά ΤΟ απολαυστικότερο σουτ όταν του ερχόταν στρωτή η μπάλα από πάσα. Μιλάμε κεραυνός, δεν υπήρχε. Τον είχα πετύχει σε ένα "φιλικό" και τον τσίμπησα κα-τευ-θεί-αν. Ο τυπάς έβαζε γκολ που ήταν σίγουρες αποκρούσεις αλλά οι τερματοφύλακες δεν προλάβαιναν να πιάσουν τη μπάλα ή παρόλο που την απέκρουαν, είχε τόση δύναμη που έμπαινε γκολ έτσι κι αλλιώς.

Ο μόνος παίχτης που όταν σούταρε μπορούσε να στείλει άνετα τη μπάλα άουτ, ήταν ψιλό 50-50 το πως θα πάει. Πραγματικά απόλαυση να προσπαθώ σαν πιτσιρικάς να καθαρίσω την άμυνα ώστε να του δώσω πάσα στα αριστερά και να τραβήξει τον κεραυνό του :hehe:

Μετά το παράτησα το άθλημα όμως :P

Link to comment
Share on other sites

PES κλασσης ανωτερο απο ποδοσφαιρικη αποψη. Στο FIFA σε λιγο θα εχει να βαζεις skills, να βγαζεις λεφτα και να λαδωνεις παιχτες κλπ. Πολυ feature ρε παιδι. Φτιαξε λιγο το Gameplay. Τι διαολο, χαζος ηταν ο Super Mario ; . . .

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Αριστο, καλως ηρθες στο box! :D

Απ'οτι φαινεται επεσες σε PES lovers, οπως και ο γραφων!! :):)

A, όλα κι όλα, τώρα που έχετε και έναν δηλωμένο Fifά στην παρέα, μπορεί να αλλάξετε γνώμη ;-)

Αφήστε που εγώ, μόλις κατεβάσω το demo, θα σας κάνω κανονική αναμετάδοση.

Πέρα από την πλάκα, πάντως, πιστεύω ότι αρκετοί gamers θα αλλάξουν γνώμη, εάν όλα αυτά που έχω δει σε βίντεο (και άλλα τόσα που έχουν κυκλοφορήσει ως "πληροφορίες") είναι πραγματικά όπως φαίνονται.

More to come... μεθαύριο :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now