Pastelidis.n.s.

Νέος Scorpio Blue 2.5" HDD απο την WD στα 640GB !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=WD Scoprpio Blue 640GB]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1256d6d267.jpg[/NEWS_IMG]Θα θυμάστε πριν πολλά χρόνια ότι ο πρώτος σκληρός δίσκος είχε χωρητικότητα μικρότερη από αυτή των 10GB με την τιμή του στα ύψη καθώς τότε μιλάγαμε για την επανάσταση στην τεχνολογία. Με την πάροδο των χρόνων βέβαια βλέπουμε τις εταιρίες να ανκοινώνουν και μετέπειτα να κυκλοφορούν σκληρούς δίσκους οι οποίοι έχουν χωρητικότητα έως και 100 φορές περισσότερη. Εντελώς αναφορικά κάτι που ήδη θα ξέρετε, πλέον δεν κυκλοφορεί στην αγορά σκληρός δίσκος χωρητικότητας μικρότερης των 80GB.

Oι εταιρίες οι οποίες καθιερώθηκαν στον χώρο δεν ήταν λίγες, τα ονόματα αυτών ? Western Digital, Samsung, Seagate,Toshiba, Μaxtor και διάφορες άλλες οι οποίες άφησαν και αυτές το δικό τους στίγμα. Σήμερα σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την ιστοσελίδα του TCmagazine η Western Digital μόλις άρχισε την κυκλοφορία του πρώτου της σκληρού δίσκου 2.5'' χωρητικότητας 640GB. Mέλος τη οικογενείας Scorpio Blue, το νέο αποθηκευτικό μέσο της WD είναι εξοπλισμένο με δύο platters των 320GB, SATA 3.0 Gbps interface, 8MB cache με την ταχύτητα των platters να ανέρχεται στις 5400RPM με μείωση της ενέργειας έως και 30%. Τελος να σας αναφέρουμε ότι η τιμή του νέου 640GB Scorpio Blue (WD6400BEVT) ανέρχεται στα 149$.

Η δήλωση του Jim Morris γενικού διευθυντή και γενικού Manager των Clien Systems της WD: "WD continues to provide the market with industry-leading capacity points so consumers and business professionals can take advantage of the ever increasing need to store rich media content, such as high resolution photos, HD videos and music. Our industry-leading power efficiency, achieved without compromise to performance, is a further example of the added features and value that our customers have come to expect from WD."

[img_ALT=640GB Scorpio Blue]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474aa7b1df8d78e.jpg[/img_ALT]

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now