George_o/c

Φθινόπωρο 2009: XtremeSystems Cheapazchips 3D Challenge

Recommended Posts

4614aa7e2cd941d1.png

Σε περίπου 6 εβδομάδες από σήμερα θα ξεκινήσει ένας νέος φθινοπωρινός διαγωνισμός στο XtremeSystems, που θα περιστρέφεται γύρω από την ATi Radeon HD 4670 128-bit GDDR3. Η κάρτα κοστίζει στην Ελλάδα γύρω στα 60?, έτσι μπορεί να την αγοράσει ο καθένας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του XtremeSystems.org.

Τα benchmarks τα οποία θα διαγωνιστούμε, είναι τα 3DMark05 και AquaMark3. Οι κατηγορίες θα είναι δύο: Air/Water και Anything Goes. Στην πρώτη όπως καταλαβαίνετε, έχετε την δυνατότητα να παίξετε όσοι χρησιμοποιείτε αερόψυξη ή υδρόψυξη στον υπολογιστή σας. Στην δεύτερη έχουμε τα Phase Change, ξηρό πάγο και υγρό άζωτο, είτε στην κάρτα, είτε στο NB, είστε στον επεξεργαστή. Ό,τι θέλετε με λίγα λόγια ;)

O διαγωνισμός θα κρατήσει περίπου ένα με ενάμιση μήνα. Έπαθλα φυσικά και δεν υπάρχουν, μιας και η όλη φάση γίνεται για να διασκεδάσουμε αλλά πάνω από όλα να overclock-άρουμε με την ψυχή μας. Το επίσημο thread του διαγωνισμού είναι εδώ. Συμμετοχές θα δηλώσουμε σε λίγο καιρό. Για αυτό το λόγο και έφτιαξα αυτό το thread, επειδή απ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής από Ελλάδα είμαι μόνο εγώ :D Ευελπιστώ να παίξω στην πρώτη κατηγορία (Air/Water).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now