WebHunter

Έρχεται το Bluetooth Mobile Keyboard 6000

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft's Bluetooth Mobile Keyboard 6000]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ec3d2137efd.jpg[/NEWS_IMG]Η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της για ένα επερχόμενο πληκτρολόγιο βασισμένο στη λογική της εργονομίας, της εύκολης μεταφοράς και του στυλ. Σας παρουσιάζουμε το Bluetooth Mobile Keyboard 6000, σχεδιασμένο για συστήματα desktop, όσο και notebooks με την ευελιξία που δίνει το Bluetooth, όσον αφορά τις αποστάσεις λειτουργίας και την ακρίβεια των εντολών.

Μιας και μέχρι και το 2010 το 55% των φορητών υπολογιστών θα έρχονται με ενσωματωμένη τη δυνατότητα διασύνδεσης με Bluetooth, η μεγάλη εταιρεία από το Redmond αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι φορητό, καθαρό και με έμφαση στην λειτουργική ομορφιά. Χτισμένο στην τεχνική Comfort Curve της εταιρείας και με μέγιστο πάχος λίγο παραπάνω από μια μπαταρία AAA, δημιουργεί την τέλεια λύση για γραφή στον υπολογιστή. Εργονομικό στην πληκτρολόγηση με κλίση μόλις έξι μοιρών, που συνηθίζεται πολύ εύκολα από τους καρπούς και δεν τους επιβαρύνει.

Επιπλέον, μαζί με το πληκτρολόγιο θα διατεθεί και ένα numpad που θα πωλείται και ξεχωριστά. Χάρις στην διασύνδεση του Bluetooth και της ξεχωριστής θήκης που το συνοδεύει θα μπορεί να λειτουργεί ξέχωρα σε οποιονδήποτε χώρο. Ειδικά για τους χρήστες φορητών υπολογιστών που έχουν τάση να καταχωρούν νούμερα, η χρήση του θα ευνοήσει και θα διευκολύνει την εργασία τους.

«Η σχεδίαση ενός μικρού, καθαρού και με εκλεπτυσμένο γούστο σχήματος στηρίζει την επιτυχία του πληκτρολογίου», αναφέρει ο Chris Kujawski, βιομηχανικός σχεδιαστής Hardware της Microsoft. «Δεν υπάρχει τίποτε εξωπραγματικό πάνω στη σχεδίαση. Αφαιρέσαμε όλα τα στοιχεία που δεν συμβάδιζαν με αυτή την ιδεολογία και καταλήξαμε σε κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι, ένα συμπαγή, κομψό πληκτρολόγιο που ταιριάζει με υπολογιστές με Bluetooth.»

Το πληκτρολόγιο και το numpad θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά κάπου στα μέσα του ερχόμενου Οκτώβρη και οι τιμές του αναμένονται στα $89.95 και $44.95 αντίστοιχα. Τα προϊόντα συνοδεύονται από τριετή περιορισμένη εγγύηση από την ίδια την Microsoft. Απολαύστε τα, στις φωτογραφίες που ακολουθούν …

[img_ALT=Microsoft's Mobile Keyboard 6000 and Numpad]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa9040d373e9.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Microsoft's Mobile Keyboard 6000 thickness]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa9040d4baa0.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

το dinovo mini ειναι στα ιδια λεφτα (σε ?) αλλα εχει ενα καρο παραπανο λειτουργιες και μεγεθος εξισου μικρο η και μικροτερο! Ισως αφορουν αλλα concept αλλα θελω να δειξω οτι πληρωνεις κ εχεις κ κατι παραπανω ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου λεει κατι! Ισως τοτε ηταν καινοτομο και να τα αξιζε! Για το MS ομως ερχεται κ παιζει κατευθειαν στην τιμη του (ξαναλεω αν γινει το $=?) χωρις να ξεχωριζει σε κατι!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now