panos444

Οι νέοι Mobile Core i7 που θα παρουσιαστούν στο φετινό IDF

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mobile Core i7]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/NEWS_IMG]Η Intel έχει ενημερώσει τους αξιόπιστους εταίρους της για τα σχέδιά της όσον αφορά την έναρξη της διάθεσης των Core i7 mobile Lynnfield quad-core επεξεργαστών της στο φετινό IDF, το οποίο είναι προγραμματισμένo να ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα το κάνουν την πρώτη ημέρα της έκθεσης και η εταιρεία αρχικά σχεδιάζει να δρομολογήσει τρείς επεξεργαστές.

Το πιο ακριβό μοντέλο είναι ο Core i7 Extreme Edition i7 920XM και λειτουργεί στα 2GHz, έχει τέσσερις πυρήνες και οκτώ threads (χάρη στο HyperThreading). Ωστόσο, τα 1.054 δολάρια, καθιστούν φυσικά αυτόν τον επεξεργαστή, εξαιρετικά ακριβό.

Η μέση λύση είναι ο Core i7 i7 820QM, ο οποίος λειτουργεί στα 1.73GHz και θα κοστίσει δύο φορές λιγότερο - 546 δολάρια. Τελευταίος είναι ο Core i7 720QM με 6MB cache και 1.6GHz συχνότητα, ο οποίος θα κοστίζει 364$.

Οι επόμενοι επεξεργαστές που έχει προγραμματίσει είναι αυτοί με τον πυρήνα Arrandale, είναι κυρίως διπυρηνοι και θα ξεκινήσουν να διατίθενται το 1ο τρίμηνο του 2010.

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now