WebHunter

Η VΙΑ αποκαλύπτει το μυστικό της για αναπαραγωγή HD content

Recommended Posts

[NEWS_IMG=VIA EPIA-P720 provides HD capabilities]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a42a70abe411.jpg[/NEWS_IMG]Από το All-in-One PC μπορούμε αισίως να περάσουμε στο All-in-One Chipset και από την Hewlett Packard στην Via, η οποία θα μας εντυπωσιάσει με ένα μοναδικό δημιούργημα που άνετα χωράει στη τσέπη σας, αλλά μπορεί να αναπαράγει με περίσσεια ευκολία αρχεία High Definition στην ανάλυση των 1080p. O λόγος για το VIA Epia – P720 που κάνει την εμφάνιση του στην αγορά, και είναι το μικρότερο και πιο αθόρυβο setup για να βλέπετε ταινίες υψηλής ποιότητας στην τηλεόραση του σαλονιού σας.

Με διαστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 10 x 7.2 cm εμφανίζεται το EPIA-P720 βασισμένο σε Ultra Pico-ATX form factor και fanless επεξεργαστή VIA Edem ULV χρονισμένο στα 1 GHz και συμβατό με το πρότυπο X86. Παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει υποστήριξη για 2 GB Ram DDR2 και είναι το πρώτο που διαθέτει το VIA VX855 Media System Processor (all-in-One Chipset) χάρις τον οποίο είναι δυνατή η αναπαραγωγή High-Definition αρχείων βασισμένα στα codecs Η.264, WMV, VC1, MPEG 2/4. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών VIA chrome9 HCM 3D με DirectX 9.0 και 128-bit 2D μηχανή με δυνατότητες για hardware rotation. Στον τομέα της μουσικής αναλαμβάνει ο VIA Vinyl Audio codec προσφέροντας συνολικά 6 κανάλια και S/PDIF, για 5.1 dolby surround και υποστήριξη DTS.

Η VIA συνεχώς αγωνίζεται για να προσφέρει στους καταναλωτές της συναρπαστικά σχέδια προϊόντων που ανοίγουν νέους ορίζοντες στις δυνατότητες,” λέει ο Daniel Wu, αντιπρόεδρος στο τομέα VIA Embedded Platform. “Το VIA EPIA-P720 ανοίγει μια νέα κατηγορία συμπαγών ενσωματωμένων συσκευών που μπορούν με άνεση να χειριστούν την αναπαραγωγή των περισσότερων βίντεο παραμένοντας εντελώς fanless. Καμία άλλη συμπαγής πλατφόρμας δεν προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά από κοινού.

Το μικρό δημιούργημα αποτελείται από 2 ολοκληρωμένο, όπου το ένα, το P720-A, διαθέτει εξόδους D-Sub, Gigabit Lan και δυο υποδοχές USB 2.0 . Επιπρόσθετα, το κυρίως σώμα διαθέτει 44pin για IDE δίσκο, μια υποδοχή για SATA, τις υποδοχές ήχου, PS/2, HDMI, καθώς και 4 επιπλέον θύρες USB 2.0 σε μορφή pin. Αξιοσημείωτο είναι να παραθέσουμε πως έχει και υποστήριξη για υποδοχές όπως, LPC, SMBUS, UART και DIO.

[img_ALT=VIA EPIA P720 base view]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aaf8bb8af90f.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=VIA EPIA P720 connectors view]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aaf8bb8cefed.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=VIA EPIA P720-A view]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aaf8bb8e5429.jpg[/img_ALT]

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now