Seaside

DFI Hybrid P45-ION-T2A2

Recommended Posts

[news_img=DFI HYBRID]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd966139317.jpg[/news_img] Ακούγοντας την λέξη "υβδριδικό" ο νους μας πάει κατευθείαν κάποιο αυτοκίνητο ή σε κάποιο πολυτελές όχημα. Στην είδηση αυτή όμως θα αναφερθούμε σε ένα νέο, καινοτόμο προιόν απο την DFI. Την DFI Hybrid P45-ION-T2A2.

P45 Chipset λοιπόν και παράλληλα Intel Atom με πλατφόρμα γραφικών ΙΟΝ να μοιράζονται τον ICH10R. To κάθε υποσύστημα έχει αυτόνομη μνήμη RAM χρησιμοποιεί όμως την ενσωματωμένη GPU. Η κεντρική ιδέα στην DFI ήταν η δημιουργία ένος συστήματος ικανό να χειριστεί τα πάντα και να μην καταναλώνει ενέργεια συνέχεια. Τα 2 υποσυστήματα μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα αλλα υπάρχει και η δυνατότητα να λειτουργούν ταυτόχρονα. Ετσι το P45 με κάποιον Core 2 Duo ή Quad θα τρέχει παιχνίδια ή θα αναλαμβάνει Video Editing ενώ ταυτόχρονα το άλλο - στην περίπτωση αυτή - ο ATOM θα παίζει μουσική ή θα διαχειρίζεται τα Downloads. Η εναλλαγή απο το ένα σύστημα στο άλλο γίνεται μέσω ενός ενσωματωμένου KVM και είναι ταχύτατη όπως θα δείτε και στο παρακάτω

. Η νέα μητρική αναμένεται στην αγορά εως το τέλος του έτους με αρχική τιμή σύμφωνα με την DFI τα 399$.

5274ab4c16ab285c.png

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ

Edited by Seaside
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό σαν ιδέα...ένας ακόμα λόγος, κάποιος να κρατηθεί με 775!

Δεν μας λέει τι γίνεται με τους δίσκους, άλλο δίσκο το ένα σύστημα, και άλλο το άλλο για λειτουργικό κτλ? Με τις μνήμες, shared?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now