voudas

HTC HD vs IPHONE 3G S

Recommended Posts

το HTC Diamond πεθαίνει...

επιχειρήματα για τους 2 πιθανούς αντικαταστάτες?

θέλω το HD αλλά με δελεάζει το iphone, στα χαρτιά τα specs λένε HD, μουσική δεν ακούω πολύ αλλά το itunes το απεχθάνομαι, τα wm τα ξέρω αλλά στο diamond μου έσπασε τα νεύρα το browsing...

με ενδιαφέρει πολύ το browsing, emails, pdf reading, GPS (τί παίζει στο iphone?, είχα destinator ως τώρα), χρήση κινητού κλασσικά, ελάχιστα sms, ελάχιστα μουσική...

απόψεις?

βασικά τώρα βλέπω πρόβλημα διαθεσιμότητας στο HD από εκεί που θα το πάρω οπότε στο σενάριο μπαίνει το diamond 2...

Edited by voudas
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά έχω το iPhone 2G. Χρόνια με WM και πίστεψέ με τα θεωρώ χαμένα... Σκοπεύω να πάρω το 3GS και πολύ πολύ δύσκολα θα γυρίσω πίσω στα κ@λοWM. Ησύχασα από δεκάδες προβλήματα. Με το sync, τα backups, τις εφαρμογές, τα κολλήματα, τα reboot, κ.α. Άμα θες πες μου να πιούμε ένα καφέ να στο δώσω να το δουλέψεις και θα καταλάβεις μόνος του περί τίνος πρόκειται. Κι εγώ δεν ήθελα να έχω σχέση με την Apple, αλλά στο τηλέφωνο τους βγάζω το καπέλο.

Περί GPS, έχει το iGo νομίζω και κλειδώνει σε 1-2" όπου κι αν είσαι, χωρίς να χρειάζεται να είσαι σε ανοικτό χώρο και να μένεις ακούνητος κανά λεπτό...

Link to comment
Share on other sites

Voudaκο κι εγω θελω να το πεταξω, ειδικα λογω του λογισμικου της Vodiafone που φοραει. Βαριεμαι/δεν εχω χρονο να περασω και τα BlackPearl και εκνευριζομαι. Θα κανω υπομονη μεχρι τα Χριστουγεννα και τοτε θα παρω ειτε το Omnia 2 ειτε το HTC Leo (με τον 800αρη ή τον 1GHz, δεν ξερω τι θα φοραει) ειτε το iPhone 3GS.

Εσυ τωρα, αναγκαστικα πας για το Apple (να μου πεις και εντυπωσεις :hehe: :hehe:)

Link to comment
Share on other sites

Vouda,

Έχω 3G-8άρι.

Τα drawbacks ρεαλιστικά είναι 2.

1. Μπαταρία, αν γενικά το χρησιμοποιείς το τηλέφωνο κάθε βράδυ θα το φορτίζεις γιατί δεν θα βγάλει την άλλη μέρα. Αν κλείσεις μπλε δόντι, 3G, και δεν παίζεις, έχω βγάλει και 3 μέρες, αλλά με πιάνεις. Βέβαια από ότι άκουω και τα BB έχουν θέμα με την μπαταρία, δεν ξέρω τα HTC τι λένε. Και από όσο άκουσα ΔΕΝ έφτιαξε ούτε στο 3GS αυτό.

2. itunes. Είναι λόγος για να αυτοκτονήσω να χαρίσω το πι-σι μου στον χειρότερο μου εχθρό, και να πάω να μείνω στην σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη, για να μην έχω κίνδυνο έστω και τυχαία να ξαναδώ το συγκεκριμένο λογισμικό.

Πέραν αυτού το τηλεφωνάκι μαμάει.

Είναι γρήγορο, δεν υπάρχει η έννοια του «κόλλησε», «crashare» κλπ, έχει (ν-1)^ν από applications και 3rd party, και official, πραγματικά μπορείς να βρεις από προσομοιωτές φρυτέζας, πρόγραμμα να πηγαίνει το παιδί σχολείο, πρόγραμμα που σου ορίζει πότε θα έχει εμμηνόπαυση η κοπέλα σου και τα πάντα.

Οθόνη που τα σπάει, και είναι ακόμα μέχρι σήμερα το ΜΟΝΟ κινητό που δεν θα χρειαστείς ΠΟΤΕ γραφίδα.

Όποτε θες στο φέρνω να στο αφήσω να το παίξεις 2-3 μέρες, just say the word.

HTC Πήρα η κοπέλα του αδερφού μου πριν 5 μέρες και λίγο που έπαιξα ήθελα να μην έχω κινητό παρά να έχω αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Θα περιμένω εντυπώσεις, γιατί και εγώ βρίσκομαι ανάμεσα σε iPhone και HTC Hero. Για το πρώτο έχω αμφιβολίες, όχι μόνο ως κατασκευή της Apple, αλλά και ότι ανατινάζεται. Πολλά έχω διαβάσει για τέτοιες καταστάσεις.

Link to comment
Share on other sites

1) Να το κανεις τι το Hero ρει, παλι αργο θα ειναι με το μουφοCPU του...

2) Θα περιμενεις ο Βουδας να το ανατιναξει και να σου πει εντυπωσεις? :hehe: :hehe:

3) Ένα είναι το HTC λέμε και το λένε Leo - πότε θα έρθει το ρημάδι όμως??? :P..:loveliness:..:handshake...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το ξέρω ως PRO ΙΙΙ, και όχι ως Leo. Αλλά αυτό δεν έχει ανακοινωθεί καν από την εταιρεία ακόμα.

Βασικά ήθελα να ξεφύγω από τα win mobile και τους περιορισμούς που θέτουν. Για το apple μου αρέσει, αλλά έχω ένα θέμα. Όχι, πως δεν είναι καλό στα χαρακτηριστικά του.

Επίσης, το θέμα μπαταρία με ενδιαφέρει. Ως κάτοχος του HTC s730 μια χαρά κάνω τι δουλειά μου 3 μέρες, με wi-fi, bt, μουσική όποτε χρειαστεί. Εννοείται, πως αν το τρέχω ολή μέρα θα αδειάσει, αλλά για βασική χρήση καλά είναι.

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δε γινότανε κάτι τέτοιο με τη θερμοκρασία!!!Ποτέ! Υπήρξαν 2-3 περιπτώσεις παγκοσμίως για Iphone που ανατινάχτηκαν καιη Apple το έψαξε το θέμα και βρήκαν ότι Υπάρχει η πολύ μικρή αυτή πιθανότητα αν το κινητό δεχτεί μεγάλη πίεση στο κέντρο εκεί που είναι η μπαταρία να σπάσουν τα cells με αποτέλεσμα να φουσκώσει να ζεσταθεί και τα επακόλουθα. Πρέπει να είσαι όμως τεράστιος μ@λ..@ς για να το καταφέρεις αυτό. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβει και σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους μπαταρία.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως το παλιό το iPhone (τέσπα όχι το 3GS, το προηγούμενο) το είχα πάρει από τον φίλο μου το Ντοτ (Σόφο και Πάστελ ήταν το παιδί που είχε έρθει μαζί μας στου Άρη για άζωτα :D) για 3 μέρες (κάναμε ανταλλαγή, εγώ του έδωσα W810i :P) και ενώ όλα καλά, μαμάτο και δεν συμμαζεύεται με ενόχλησε το typing είτε μιλούσαμε για νούμερα είτε για αριθμούς. Και εντάξει στις 3 μέρες που το είχα συνήθισα το typing αριθμών... όταν ήταν να μπω στο internet... Αντί για www.youtube.com έγραφα wewwf.esadfsafadsfas.gr :hehe: Ε και δεν άντεξα :( Ίσως αν το είχα παραπάνω να το συνήθιζα.

Σαν κινητάκι όμως και λαμβάνοντας υπόψην τις δυνατότητες που προσφέρει, ήταν super σύνολο :T: Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους ;)

Link to comment
Share on other sites

εχω εδω και 10 μερες το iphone 3gs 32gb μετα απο 3 qtek-htc (s100-3300-3740) καμοια σχεση το κινητο δεν πεζετε η οθονη αφης ειναι ημερα με την νυχτα σε σχεση με τα htc:call:..

Link to comment
Share on other sites

με ενόχλησε το typing είτε μιλούσαμε για νούμερα είτε για αριθμούς.

Βασικά θέλει συνήθεια και όχι βιασύνες. Κάθε φορά που πατάς ένα γράμμα, σου δείχνει ποιό θα βγει πριν το αφήσεις. Οπότε αν πληκτρολογείς αργά αλλά σταθερά, ακόμα και αν κάνεις λάθος, κρατάς το δάκτυλο στην οθόνη, το μετακινείς στο σωστό γράμμα και το αφήνεις μετά. Επίσης, αν το γυρίσεις στο πλάι, γίνεται πιό μεγάλο και πιό αραιά τα πλήκτρα, οπότε η περίπτωση λάθους, μικραίνει. Προσωπικά το συνήθισα γρήγορα και πληκτρολογώ πολύ πιό γρήγορα από τα κλασσικά κινητά με τα 10 νούμερα, αλλά και από το πενάκι των WM.

Link to comment
Share on other sites

voudas καλορίζικο. Νομίζω θα μείνεις ευχαριστημένος. Έχω το 3G 16G εδώ και 8 μήνες και δεν το έχω μετανίωσει καθόλου ! Όσο αφορά την μπαταρία και εδω είμαι ευχαριστημένος - ακούω συνέχεια ότι " ειναι προβλημα και το φορτίζω καθε μέρα" - προσωπικά με μια λογική χρήση που κάνω το φορτίζω καθε 3 !

Aν μάλιστα το ¨σπάσεις"δε θα χρειαστείς να δώσεις ούτε Ε παραπάνω ...

Και πάλι ότι χρειαστεις εδώ είμαστε....

Link to comment
Share on other sites

Γιατί τόσο "μένος" για τα Windows Mobile ρε παιδία; Δεν έχω ιδέα γιαυτό ρωτάω...

Έρχεται και μία επιδότηση στο τέλος του μήνα, και σκεφτόμουν να πάρω το Omnia i900, το οποίο απ'ότι ξέρω έρχεται με WM. Αν είναι να πάω και γω για κανά iPhone.

Link to comment
Share on other sites

δεν ηταν και τοσο κακο εισαι υπερβολικος . εγω με το iphone 3gs 32gb εχω μηνη 2 φορες το μεσημερι απο μπαταρια σε φισιολογικη μερα το μεσημερι η μπαταρια ειναι στο 30~35%

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now