Jden

Gigabyte Launches GTX 275 SO

Recommended Posts

[news_img=Gigabyte Launches GTX 275 SO]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd96613e524.jpg[/news_img]Η Gigabyte ανακοινώνει την νέα κάρτα γραφικών της για την σειρά Super Overclock, που είναι βασισμένο στο NVIDIA GTX 275 GPU με το όνομα GIGABYTE GV-N275SO-18I. Η νέα κάρτα έχει 1792MB GDDR3 memory και 448-bit memory interface.Η συχνότητα του επεξεργαστή είναι στα 725 MHz, τον shader στα 1550 MHz και της μνήμης στα 2520 MHz. Αν σκεφτείτε ότι μια κοινή GTX 275 είναι στα 632/1404/1134 για επεξεργαστή/shaders/μνήμη τότε μιλάμε για μια από τις καλύτερες κάρτες που κυκλοφορούν στην αγορά :) .

Αυτές οι συχνότητες για να τις πετύχουν οι τεχνικοί της Gigabyte χρησιμοποιούν μια μέθοδο που η Gigabyte την ονομάζει "GPU Gantlet Sorting Process".Θα με ρωτήσετε τι είναι αυτό? Θα σας πω...

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13024ab7f325e0e58.jpg" alt="Gigabyte GTX 275 SO">

*GPU Gauntlet Sorting*

Πρώτα από όλα γίνεται μια διαλογή τον GPU μέσα από την βάση της Gigabyte αναλύοντας την ποιότητα του πυρήνα, των Shaders και των μνήμων. Αν λοιπόν ο επεξεργαστής δεν έχει τα απαιτούμενα προκαθορισμένα στάνταρ δεν γίνεται δεκτός για την σειρά Super Overclock.Μετά από όλα αυτά η Gigabyte έχει ειδικό testing toolkit που επιτρέπει στους μηχανικούς της να διαλέγουν της GPU με της μεγαλύτερες συχνότητες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το λειτουργούν για 30 λεπτά και δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες για το μέγιστο overclock που μπορεί να γίνει στην Gpu με κριτήριο αξιολόγησης μια Stock Gpu.

Επόμενο στάδιο αλλά όχι τελευταίο είναι μια σειρά από Graphics benchmarks, όπως το FurMark και 3Dmark Vantage, για να μετρήσουν την απόδοση και την σταθερότητα της κάρτας σε συνθήκες Load. Αν η κάρτα περάσει αυτό το στάδιο την συγκρίνουν τις θερμοκρασίες και τις στροφές του ανεμιστήρα με αυτές μιας κλασικής Gpu.Ύστερα απ' όλα αυτά οι μηχανικοί τεστάρουν το power efficiency και το power consumption. Οι κάρτες με το μεγαλύτερο power efficiency και το χαμηλότερο power consumption κερδίζουν μια θέση για την σειρά Super Overclock. Επίσης η Gigabyte κατανοεί πως μια κάρτα τελευταίας τεχνολογίας δεν πρέπει να ακούγεται σαν φορτηγό που κατεβαίνει βολίδα την Εθνική Οδό, τις εξοπλίζει με έναν μεγάλο ανεμιστήρα για να μας προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον εργασίας.

Η σειρά Super Overclock μας δίνει κορυφαίες επιδόσεις, και επειδή χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας προϊόντα στην GV-N275SO-18I μας υπόσχεται 5%-10% μικρότερες θερμοκρασίες, 10%-30% υψηλότερη ικανότητα για overclocking και το switching power loss ότι θα είναι μειωμένο κατά 10%-30%.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ έχω μείνει ΑΛΑΛΟΣ.......

Edited by Jden
Link to comment
Share on other sites

Κάτι αντίστοιχο με τις Lightning είναι και αυτό. Μόνο και μόνο όμως που εφαρμόζεται η GPU Gauntlet sorting Process Technology, αποτελεί νομίζω λόγο για έναν overclocker να την αγοράσει. Me likes it, congrats στην Gigabyte :T: Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες σιγά-σιγά...

Το Press Release των πρώτων Super Overclock Series Gigabyte VGAs που κυκλοφόρησαν (GTX260), μπορείτε να το βρείτε εδώ. Για όσους δεν θέλουν να click-άρουν στο link, τουλάχιστον δείτε αυτό το pic:

4614a9bfb086add1.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now