WebHunter

H Ek-Waterblocks φέρνει νέα προϊόντα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ek-Waterblocks brings some cool stuff]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a1b9f69e45c2.jpg[/NEWS_IMG]Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες της μεγαλύτερης αλλαγής στο διαδικτυακό τόπο της Ek-Waterblocks με σκοπό την επέκταση των δυνατοτήτων του, αλλά φυσικά και των παρεχόμενων προϊόντων του. Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξαρτημάτων για τη δημιουργία λύσεων ψύξεως με υγρό στους υπολογιστές μας, δε θα μπορούσε να μην κατείχε και ειδικές αντλίες στο portfolio του. Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τις λύσεις του.

Ένα από τα εξαρτήματα-κλειδιά στην δημιουργία μιας σωστής υδρόψυξης είναι η αντλία, χάρις την οποία δημιουργούνται οι απαραίτητες συνθήκες πιέσεως στο υγρό και έχουμε την κυκλική του περιστροφή. Για τον σκοπό αυτό, η Εk- Waterblocks δημιούργησε δυο διαφορετικές αντλίες, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πολύ απαιτητικούς. Την πολύ δυνατή EK-DCP 4.0, η οποία είναι σε θέση να κινήσει κάθε κύκλωμα με ανώτερο σημείο ανύψωσης τα 4 μέτρα, και την EK-DCP 2.2 για μέσες καταστάσεις μέχρι και τα 2.2 μέτρα.

[img_ALT=Ek-Waterblocks pumps]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aba60237fbe6.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Ek-Waterblocks pump box]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aba602389c48.jpg[/img_ALT]

Επιπλέον, έχουμε άλλη μια προσθήκη που ενδιαφέρει αρκετούς, και ειδικά όσους θέλουν να έχουν αντλία και δοχείο υγρού μαζί σε ένα, σαν combo. Το πακέτο αυτό θα έρθει σε περίπου τέσσερις εβδομάδες για τη μεγάλη αντλία και για την μικρή θα χρειαστεί η αναμονή πάνω από ένα μήνα, αλλά σίγουρα δε θα μείνουν απογοητευμένοι γνωρίζοντας την ποιότητα της EK. Τις αντλίες μπορούμε να τις βρούμε στο site της Ek-Waterblocks προς 36.95? και 44.95? για την μικρή και την μεγάλη αντίστοιχα. Περιμένουμε και άλλα προϊόντα στο άμεσο μέλλον.

[img_ALT=Ek-Waterblocks Combo reservoir-pump]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aba602393929.jpg[/img_ALT]

.

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Την πολύ δυνατή EK-DCP 4.0, η οποία είναι σε θέση να κινήσει κάθε κύκλωμα με ανώτερο σημείο ανύψωσης τα 4 μέτρα, και την EK-DCP 2.2 για μέσες καταστάσεις μέχρι και τα 2.2 μέτρα.

Δηλαδή σε λίτρα ανά ώρα πόσο είναι περίπου??

Link to comment
Share on other sites

Ε ναι...αφού με αυτούς του 2 τρόπους συνήθως διακρίνονται οι αντλίες για την "δύναμη" τους.:)

Ένα κύκλωμα με πολλά επιμέρους κομμάτια θέλει μια δυνατή αντλία για να έχεις σωστές

θερμοκρασίες.;)

Φυσικά και η παραπάνω με τα 4 μέτρα είναι δυνατή απλά έχω συνηθίσει να υπολογίζω με τα λίτρα.:P

Link to comment
Share on other sites

Το απόλυτα σωστό είναι το να μετράς μέτρα ανύψωσης και όχι λίτρα ανά ώρα, μιας και εκεί φαίνεται η δύναμη της αντλίας. Υπάρχουν αντλίες που μπορούν να διοχετεύσουν χίλια λίτρα/ ώρα, αλλά να κάνουν ανύψωση μόνο στο μισό μέτρο.

Η μικρή έχει 400 L/Hr, ενώ η μεγάλη 800 L/Hr.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now