WebHunter

Έρχονται και οι πρώτες εικόνες της Hemlock Junior

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ATi Radeon HD 5850x2 show off!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5efe58.jpg[/NEWS_IMG]Τελικά οι φήμες βγήκαν αληθινές, και η ATi Radeon HD 5870x2 όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι και ένα τέρας 30 cm που δύσκολα θα μπορέσει να ενσωματωθεί σε αρκετά κουτιά υπολογιστών. Βέβαια, αυτό δεν αναμένεται να περιορίσει το ενδιαφέρον που έχει μαζέψει η συγκεκριμένη κάρτα. Μιας και μιλάμε για ενδιαφέρον, βάλαμε στόχο να σας το κεντρίσουμε περαιτέρω παρουσιάζοντας ακόμα περισσότερα πληροφορίες για την νέα κάρτα με το όνομα Hemlock, αλλά αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το μικρό αδερφάκι, την 5850x2.

Στο internet διέρρευσαν αρκετές φωτογραφίες που έγιναν σε “παράνομα λημέρια” και αποδεικνύουν την ετοιμότητα και αυτής της έκδοσης. Βέβαια, όπως θα παρατηρήσετε και οι ίδιοι, δεν πρόκειται για την ίδια κατασκευή. Η ATi Radeon HD 5850x2 έρχεται με διαφορετική ψύξη, τύπου DuOrb (όπως οι ψήκτρες της Thermaltake – αν δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε κάποια συνεργασία μεταξύ των κατασκευαστών), όπου οι ανεμιστήρες τραβάνε αέρα από το κουτί και το αποδίδουν εκεί, με μήκος των 30 cm, όπως και η 5870x2. Οι υποδοχές ρεύματος είναι και εδώ 8+6 pin, ενώ οι ανεμιστήρες συνδέονται κατευθείαν με το PCB της κάρτας. Ένα δυσάρεστο που βρήκαμε είναι πως δεν διαθέτει καμία μορφή ψύξης στις μνήμες.

Για τις χρονισμούς του πυρήνα και των μνημών μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, αλλά αν η ATi ακολούθησε τη γνωστή φιλοσοφία είναι ίδιοι με τις μονοπύρηνες εκδόσεις τους. Η κάρτα καταλαμβάνει από μόνη της 2 slots και διαθέτει δυο υποδοχές DVI και ένα mini-display port (μάλλον για την τεχνολογία EyeFinity). Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε εν καιρώ, για την ώρα απολαύστε τις φωτογραφίες που βρήκαμε.

[img_ALT=ATi Radeon HD 5850x2 card show]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ac09cde577c2.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=ATi Radeon HD 5850x2 Dual Cooling and out slots]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ac079e658eee.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=ATi Radeon HD 5850x2 backplate]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ac079e690e3a.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now