WebHunter

Το USB 3.0 είναι εδώ, με το HD-HXU3!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Buffalo announces it's HD-HXU3 DriveStation]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528936c64f.jpg[/NEWS_IMG]Από καιρό διαβάζουμε παντού για την έλευση του νέου ταχύτατου προτύπου διασύνδεσης συσκευών, USB 3.0, αλλά μέχρι πρόσφατα καμία εταιρεία δεν είχε να μας προσφέρει μια τελική λύση. Τη σιωπή αποφάσισε να σπάσει η Buffalo, γνωστή για τις λύσεις στο κομμάτι της αποθήκευσης, με τη νέα της πρόταση που ακούει στο όνομα HD-HXU3 και έρχεται σε αρκετές εκδόσεις για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Το HD-HXU3 είναι μια εξωτερική θήκη για σκληρούς δίσκους εφοδιασμένη με τη νέα SuperSpeed διασύνδεση USB 3.0 που μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία της μεταφοράς των δεδομένων μέχρι και τα 125 ΜΒ/sec. Έρχεται με ένα απλό, glossy μαύρο τελείωμα και μπορείτε να την αποκτήσετε στις εκδόσεις των 1.0 TB, 1.5 TB και 2.0 TB . Βέβαια, υπάρχει και backwards compatibility για υπολογιστές που θα συνεχίσουν να διαθέτουν μονάχα θύρες USB 2.0 .

Το νέο DriveStation™ HD-HXU3 συνδυάζει τις επιδόσεις της θύρας USB 3.0 και την τελευταία τεχνολογία δίσκων, δεμένα μαζί σε ένα υψηλής ποιότητας σχέδιο από την γιαπωνέζικη Buffalo για να κάνουν ένα τεράστιο άλμα στις επιδόσεις, αντιγράφοντας αρκετά Gigabytes δεδομένων σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Πραγματικά εντυπωσιακή τεχνολογία που ανοίγει νέους ορίζοντες, άλλη μια πρωτιά από την Buffalo Technology,” αναφέρει ο Tim Scale, EMEA Product Marketing Director, Buffalo Technology.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει και την έλευση του νέου Buffalo USB 3.0 controller, IFC-PCIE2U3, που θα δίνει δυνατότητα στους χρήστες τους να χρησιμοποιήσουν την νέα SuperSpeed τεχνολογία. Η διαθεσιμότητα τους θα ξεκινήσει στα μέσα του Q4 σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, οπότε αναμείνατε για νεότερα …

[img_ALT=Bufallo HD-HXU3 DriveStation]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ac2625b61115.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now