George_o/c

[Press Release] Zotac ION ITX-F, νέα mini-ITX μητρική από την Zotac

Recommended Posts

[news_img=Zotac ION ITX-F]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839c39cc.jpg[/news_img]Σήμερα μόλις ανακοίνωσε η Zotac την κυκλοφορίας μιας νέας mini-ITX μητρικής βασισμένης στην πλατφόρμα ION της NVIDIA, την ION ITX-F. Το συγκεκριμένο nettop-ready board έρχεται με ένα διπύρηνο 1.6GHz Atom 330 επεξεργαστή, δύο θύρες υποδοχής μνημών τύπου DDR2, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9400, μία θύρα PCI-Express x16 για όσους επιθυμούν κάτι παραπάνω, μία eSATA και τρεις SATA II (3.0 Gbps).

Το ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο ολοκληρώνεται με 802.11n/g/b WiFi, Gigabit Ethernet, 5.1-κάναλο ήχο και θύρες εξόδου D-Sub, DVI & HDMI. Μες στις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε ακόμα περισσότερα σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμη.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε κάτι ακόμα ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβληματισμοί σχετικά με το παλιότερο μοντέλο ION της Zotac που ακούει στο όνομα ION ITX-A-U. Μερικές μέρες πριν ο crio είχε την τιμή να κάνει μια χορταστική παρουσίαση της μητρικής, για όσους θέλουν να διαβάσουν το review, εδώ. Διαβάζοντας την παρουσίαση θα καταλάβατε ότι οι μόνες ουσιαστικές διαφορές είναι η δυνατότητα προσθήκης μιας ακόμα κάρτας γραφικών στην θύρα PCI-Express x16 όπως επίσης και στο ότι τροφοδοτείται με το κλασικό ΑΤΧ power plug.

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

[img_alt=Zotac ION ITX-F]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ac27d8bd52fe.png[/img_alt]

[img_alt=Zotac ION ITX-F]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ac27d8be60c9.jpg[/img_alt]

[img_alt=Zotac ION ITX-F]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ac27d8c0010b.jpg[/img_alt]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Χαμένο ξεχαμένο με τόσα κουλά που έχω δει αμα είχα κασέρι για πέταμα θα την αγόραζα και θα έβαζα μια απο τις 285 μου. Ετσι για το γαμώτο και για περιέργεια.

Link to comment
Share on other sites

Πιο πολύ καθυστέρηση θα έτρωγες για να μπείς στα win παρά να έχεις όφελος. Αλλά τρέλα είναι αυτή και δε κολλάει πουθενά :T:

Στα specs του ION θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι αναφέρουν 6 θύρες Sata 3.0 Gbps. Η Zotac γιατί κάνει οικονομία στις επιπλέον 2?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now