WebHunter

Eye-Fi: Μεταφέρετε αέρινα τις αναμνήσεις των διακοπών στον υπολογιστή!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Eye-Fi brings wi-fi enabled SD cards]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και εσείς λόγω δουλειάς δεν έχετε περάσει ακόμα τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή; Αφήστε αυτή τη δουλειά στην νέα σειρά καρτών SD της Eye-Fi, που μέσα από το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας μπορεί να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες σας όπου και αν θελήσετε. Με 4 GB πολύτιμο χώρο, διαθεσιμότητα στην Ευρώπη από τις 19 Οκτωβρίου και ασύρματες ικανότητες θα δελεάσει κάθε αγοραστή.

Με την διάθεση των πρώτων τριών μοντέλων της εταιρείας, Eye-Fi Home Video, Eye-Fi Share Video και Eye-Fi Pro, ο κάθε χρήστης αποκτά τη δυνατότητα να μεταφέρει ασύρματα φωτογραφίες και video μέσα από την ψηφιακή κάμερα κατευθείαν στον υπολογιστή. Για τις συμβατές κάμερες μπορείτε να κοιτάξετε εδώ. Οι κάρτες Eye-Fi Share Video και Eye-Fi Pro πέρα από τα βασικά προσφέρουν και άλλα πλεονεκτήματα που συμπεριλαμβάνει το ανέβασμα αρχείων σε δημοφιλή sites στο διαδίκτυο, όπως το youtube, evernote, facebook, flickr και άλλα, και στο pro μοντέλο την υπηρεσία του geotagging, ad hoc καθώς και την δυνατότητα για ασύρματη μεταφορά RAW αρχείων στον υπολογιστή.

Για να αποκτήσετε αυτές τις πρωτοποριακές κάρτες SD θα χρειαστείτε να καταβάλλετε περί τα $70 για την Eye-Fi Home Video, $80 για την Eye-Fi Share Video και $150 για την έκδοση Eye-Fi Pro.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρείας, ΝΑΙ! Και λογικά παρέχονται και κάποια features στην κάμερα που δεν μπορούσε να αξιοποιήσει μέχρι τώρα με κανονικές κάρτες SD.

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμμ, ειχα πετυχει κατι SD με wifi οταν ειχα πρωτοπαρει το Ν73 πριν 3 χρονια και εψαχνα τροπο μπας και εχω wireless, αλλα δεν δουλευε η πατεντα τοτε (σαφως θελαμε κατι πολυ πιο περιπλοκο απο αυτο εδω) αλλα φαινεται οτι η συγκεκριμενη τεχνολογια προχωραει κ ωριμαζει!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now