Jden

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του πρασίνου γίγαντα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του πρασίνου γίγαντα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed608353.jpg[/NEWS_IMG]Παρά τα προβλήματα που έχει τους τελευταίους μήνες ο Πράσινος Γίγαντας με την διαθεσιμότητα τον GeForce GTX 260, GTX 275 και GTX 285, από την άλλη όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές καρτών γραφικών της δείχνουν τεράστια και τυφλή εμπιστοσύνη μιας και οι παραγγελίες για τα επερχόμενα nVIDIA Fermi / GT300 / GF100 chip υπολογίζονται σε τεράστιες ποσότητες. Φαίνεται ότι οι κατασκευαστές πιστεύουν ότι θα τα πάει εξαιρετικά στις πώλησης, ακόμα και στη high-end αγορά, παρά την ύπαρξη των ATi Radeon HD 5000 καρτών γραφικών που ήδη βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων. Μάλιστα, ο αρθρογράφος του Fud τονίζει ότι η nVIDIA και οι συνεργάτες της πιστεύουν ότι ο Fermi θα "καταστρέψει" τις πωλήσεις των Radeon HD 5870 και HD 5850, αφού ξεκινήσει η διάθεσή του.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13024ad731023ba82.jpg" alt="Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του πρασίνου γίγαντα!">

Ακόμα ένα νέο που μάθαμε από την nVIDIA που ίσως δυσαρεστήσει λίγο τους Fans της εταιρίας, είναι ότι ετοιμάζει και την mainstream σειρά των GPU που θα βασίζονται στο Fermi, αλλά δεν πρόκειται να τις δούμε πριν το Q1 2010, και πιθανότατα κάπου μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

Link to comment
Share on other sites

Η τελευταία τους ευκαιρία είναι. Όσοι πουλάνε αποκλειστικά Nvidia στο μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι ότι το Fermi θα έρθει, ότι θα είναι πανίσχυρο και ότι θα έχουν την ευκαιρία να το βγάλουν έστω και 1 μέρα ποιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές τους. Αλλιώς... άντε γεια....

Link to comment
Share on other sites

Καλά το FUD, απλά δεν ξέρει τι λέει πλέον στο θέμα αυτό! Άντε να τη βγάλουν γιατί μας τα έχουην πρήξει με τη Fermi και τα παιδάκια της. Το φυλάνε λες και είναι το μοναδικό διαμάντι που υπάρχει στη γη.

Link to comment
Share on other sites

To κακο με τον Fud ειναι οτι μου κανει για τρελος nvidiaκιας.

Το θεμα ομως ειναι οτι τελευταια, οτι λεει ειναι ψιλο-μεσα, το οποιο σημαινει οτι οντως εχει τις πηγες του. Και επειδη καμια φορα και αυτες οι industry-sources λενε τα ζαβα τους, τον παιρνει η μπαλα γιατι βγαινει λαθος.

Απλα βαζει πολυ σαλτσα και κανει 50 ειδησεις κατι που θα μπορουσε να πει σε 2 νεα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now