voudas

Πρώτο τευχος του PressBox by hwbox.gr

Recommended Posts

[news_img=Πρώτο τεύχος του PressBox by hwbox.gr]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/44ad73b65c6082.jpg[/news_img]Σε μια εποχή που όλα γύρω από την τεχνολογία και ειδικότερα γύρω από το hardware αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς, το hwBox είναι εδώ και καιρό πρωτοπόρο στο να καλύπτει τους αναγνώστες του σε καθημερινή βάση διαθέτοντας την ομολογουμένως γρηγορότερη και πληρέστερη ειδησεογραφική κάλυψη γύρω από όλα τα τεχνολογικά δρώμενα και τα αρτιότερα ίσως ελληνικά hardware reviews, όλα γραμμένα με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Φιλοδοξώντας να σας παρέχουμε ακόμα περισσότερα, από αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε κάτι εντελώς καινούριο και πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ενημέρωση πλέον και σε μηνιαία βάση !

%3Cimg%20src=

44ad740cc275a2.jpg

Ξεφυλλίστε το νεογέννητο “pressBox”, το πρώτο τεύχος του νέου μας μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού που συνδυάζει το γνώριμο διαδικτυακό ύφος του hwBox με τον κλασσικό περιοδικό Tύπο που έχει περάσει από τα χέρια όλων μας!

Στόχος μας είναι να έχετε κάθε μήνα μια μαζεμένη εικόνα, μια περίληψη των σημαντικότερων ειδήσεων που μας απασχόλησαν, μια "fast forward" εκδοχή των αναλυτικών review μας, how to από την ομάδα του hwBox, συνεντεύξεις, συμβουλές o/cing και ο,τιδήποτε άλλο αφορά την τεχνολογική κοινότητα. Λίγες σελίδες, πολύ περιεχόμενο, συμπυκνωμένη πληροφόρηση !

Σας αφήνουμε να το μελετήσετε με την υπόσχεση πως με τη βοήθειά σας, τα επόμενα τεύχη μας θα είναι ακόμα καλύτερα!

Welcome onboard pressBoxers

the editors,

GoriLLakoS & Voudas

Edited by voudas
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή κίνηση και πιστεύω να αναπτυχθεί με τα επόμενα τεύχη! Άλλωστε πολλά πράγματα περνάνε από το box, καλό είναι να το δεί και παραέξω ο κόσμος μαζεμένο. Grats guys!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστούμε για το θερμό καλοσώρισμα...

επειδή είμαστε ακόμα στην αρχή, θα παρακαλούσα λίγο feedback για τεχνικά προβληματάκια για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. ένα known issue είναι με κάποιους συνδυασμούς internet explorer και flash όπου δεν ανοίγει καθόλου. χρειάζεται το flash 10 activex για ie και είναι οκ, αν και στους άλλους browser παίζει σίγουρα πιο καλά.

Link to comment
Share on other sites

@Vouda, Δεν ξέρω για το flash (εμένα δούλεψε μια χαρά σε ff), αλλά πιστεύω πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η ποιότητα στο pdf. Ξέρω ότι θα αυξηθεί πάρα πολύ το μέγεθος, αλλά τώρα φαίνεται λες και βγήκε από το mspaint!

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο ρε μάγκες!!!!!! Μέσα από την καρδιά μου, χίλια μπράβο. Γουστάρετε αυτό που κάνετε και φαίνεται σε κάθε σας κίνηση.

Και εις ανώτερα και εύχομαι σύντομα να σας αποζημιώσουν όλα αυτά, όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά γιατί σας αξίζει...

Link to comment
Share on other sites

έχεις δίκιο, έχω ήδη ανεβάσει updated pdf;)

Much better :T:

Παρατήρησα και κάτι άλλο...είναι το μόνο που το κάνει! Δεν εμφανίζει την πλήρη περιγραφή σε 1650x1080!

Και στο netbook (1024x600) δεν μου δίνει την επιλογή για scrolling, είτε σε zoom mode, είτε όχι.

press_box.jpg

press_box.jpg

press_box.jpg

press_box.jpg.79292b2065b2186eaf8ee7fe81

Link to comment
Share on other sites

το 1ο το γνωρίζω αλλά μέσα στον πανικό δε το φτιάξαμε, είναι ανεξάρτητο από την ανάλυση...

στην ανάλυση του netbook δεν έχω πειραματιστεί, το zoom ανοίγει 820pixels ύψος, δοκίμασε με f11 να βγάλεις κ τις μπάρες κ δώσε μου ένα screenie plz...

scrolling κάνει στο zoom με το ποντίκι αλλά δε το βλέπετε όλο εννοείτε, πρέπει να σας κόβει λίγο πάνω κ λίγο κάτω, είναι περιορισμός του συγκεκριμένου script να δίνεις fix zoom pixels, προσπαθήσαμε να βρούμε ένα sweet spot, γίνεται να βάλω κ κάτω από 600 αλλά δυστυχώς αυτό σημαίνει πως ένας με ψηλή ανάλυση πάλι εκεί θα τον κόβει κ θα σκρολλάρει χωρίς λόγο...

αφήστε με να το ψάξω λίγο ακόμα...

edit: το βλέπω τώρα σε μια 7" 800x600, και μου κόβει λίγο πάνω και λίγο κάτω σε zoom, όμως δε χάνω κείμενο ουσιαστικά, αλλά το τελείωμα των σελίδων, max τα σχόλια των φωτό αν έχει κάτω κάτω... νομίζω είναι αποδεκτό trade-off...

Edited by voudas
Link to comment
Share on other sites

στα λόγια μου έρχεσαι, αυτή είναι το κανονικό view, σε κάνει scale down, προφανώς κ δε θα διαβαζόταν... αναφέρεσαι φαντάζομαι στα 10-20 (άχρηστα imo) pixels που χάνεις?

σε zoom θα το διαβάζεις όλο κανονικά, αλλά απόλυτα οριακά στο κάτω μέρος των σελίδων (μόνο κόψιμο σε περιγραφές φώτο)

αυτό που κοιτάω μήπως βελτιώνεται είναι να μη θέλει κ οριζόντιο scroll αλλά μόνο κάθετο στις mini αυτές αναλύσεις...

δες παράδειγμα στη σελίδα των νέων, βλέπω σε 800χ600 οριακά σωστά ως κ κάτω κάτω...

44ad76c182e7a7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now