GoriLLakoS

Intel Core i5 Dual Core Clarkdale i650 & i670 στις 3 Ιανουαρίου !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Core i5 Dual Core Clarkdale i650 & i670 στις 3 Ιανουαρίου ! ]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/NEWS_IMG]Λίγο πρίν την επερχόμενη CES (Computer Electronics Show) στις 3 Ιανουαρίου η Intel σχεδιάζει να λανσάρει τους νέους της 32nm Dual Core επεξεργαστές της σειράς Core i5 6xx !

Ολοί θα είναι χρονισμένοι πάνω απο τα 3GHz με πρώτο τον Core i5 650 ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 3.2GHz και τελευταίο τον Core i5 670 ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 3.46GHz ! Μην ξεχνάμε όμως πώς όλοι οι παραπάνω επεξεργαστές θα υποστηρίζουν και το Turbo Mode της Intel πράγμα που θα τους ανεβάζει ακόμα περισσότερο τόσο σε MHz όσο και σε επιδόσεις ! Το μόνο "'ασχημο" έιναι πώς τα ονόματα των μοντέλων προέρχονται απο "ανακύκλωση" των παλιών επεξεργαστών της Intel που είχαν πυρήνα Prescott !

Με αυτή την κίνηση η Intel φαίνεται πώς θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο την κυριαρχία της στην αγορά των επεξεργαστών και γιατί όχι και των overclocker άμα φτάνουν τα 7GHz :P !

Διαβάστε περισσότερα

εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Πολλά μοντέλα ρε παιδιά και έχει μπερδέψει και τα socket, πχ υπάρχουν ι7 και για τα 2, τώρα βγάζει και άλλους ι5, έχουμε χάσει την μπάλα. Καλό μεν τα 32nm αλλά δεν μπορούσε να τους πει ι6 να μην τους μπερδεύουμε?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now