WebHunter

PowerColor HD 5750 PCS non-reference design!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor introduces HD 5750 PCS: non-reference design]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f52893510e5.jpg[/NEWS_IMG]Οι κάρτες της σειράς ATi Radeon HD 5750 κατακλύζουν σιγά σιγά την αγορά και από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, εικάζεται πως θα πωληθούν περισσότερα κομμάτια, και αυτό λόγω της μεγαλύτερης διαθεσιμότητας τους, σε σχέση με τη σειρά 5800. Βέβαια, λίγα είναι ακόμα τα κομμάτια που έρχονται με non-reference σχεδιασμό, αλλά σίγουρα υπάρχουν. Ένα από αυτά είναι η έκδοση της PowerColor, η HD 5750 PCS “Premium Edition”.

Η κάρτα διατίθεται σε κόκκινο PCB και με την προσθήκη cooler από την γνωστή εταιρεία Zerotherm. Η PowerColor έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τη Zerotherm, και πάντα ο συνδυασμός τους ήταν ένα στάδιο καλύτερος από τον ανταγωνισμό. Η ψύξη είναι πολύ καλή, αν και η PowerColor αποφάσισε να κρατήσει τους stock χρονισμούς της κάρτας, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η ψήκτρα θα αντέξει να ψύξει αρκετή παραπάνω θερμότητα.

Σύμφωνα με την PowerColor, η ψήκτρα είναι ικανή να παράγει λιγότερα από 30 dBA σε πλήρη λειτουργία στροφών και συνοδεύεται από την τεχνολογία ελέγχου στροφών, ώστε να περιορίζει το θόρυβο στο απόλυτο ελάχιστο. Χρησιμοποιεί δυο heatpipes, μια βάση από χαλκό και περίπου 140 κομμάτια από πολύ λεπτό χαλκό, ώστε να απαγάγει πιο αποτελεσματικά την θερμότητα.

Η κάρτα λειτουργεί στα 700 MHz και 1150 MHz για τις μνήμες του 1 GB τεχνολογίας GDDR5. Διαθέτει 128-bit memory interface και υποστηρίζει DirectX 11, το νέο EyeFinity και παρέχει τη δυνατότητα για CrossiFireX, με υποδοχές HDMI, Display Port και δυο θύρες DVI. Η τιμή της αγγίζει μόλις τα $139 και παρέχεται με ένα κουπόνι για να απολαύσετε το Dirt 2, όταν κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους.

Η PowerColor Radeon HD 5750 PCS

[img_ALT=PowerColor HD 5750 PCS]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ada2d5856383.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now